Sportberichten


Plaatsing  
 
01-08-2019  

Albert Zoer wint 1.40m op CSI Ommen

Albert Zoer: 'Freedom verdient de kost wel terug op CSI Ommen'

Foto: Fototrailer.nl - Almelo
 

STEGEREN - Dejavu op CSI Ommen 2019. Net als vorig jaar won Albert Zoer met zijn ruige schimmel Freedom (v. Larino) de internationale 1.40m rubriek op donderdag door op de Driehoekshoeve van de familie Schuttert maar liefst 99 andere ruiters achter zich te laten. “Freedom is een geweldig paard. Negen jaar nu. Die verdient hier de kost wel terug, zoals hij altijd doet op concours”, vertelt de Drentenaar die alvast bijna 1.000 euro uit de prijzenpot haalde.

De 1.40m proef, direct op tijd en ontworpen door Henk Linders, was een mooie opwarmer voor het internationale springgeweld. “Een proef waar sommigen echt voor de winst reden en die sommigen gebruikten als inloopronde voor het 1.50m dat morgen op het programma staat. Ik kan met Freedom voor elke proef gaan. Die lijdt daar niet van. Zo voorzichtig is hij. Je kan vol hakken naar een sprong rijden, je weet toch wel dat hij op het laatste moment terugkomt omdat hij foutloos wil blijven. Ik kan merken dat hij veel meer ervaring heeft ten opzichte van de overwinning van vorig jaar. Hij doet alles nu heel makkelijk en is in verhouding wel twee keer zo snel geworden.”

De toekomst ziet er goed uit voor Albert Zoer. Het opleiden van jonge paarden is een lange weg, maar hij heeft nu een stel paarden achter de hand waarmee hij straks het verschil kan maken. Twee weken geleden nog won hij de tweesterren Grote Prijs van De Wolden met Florian. “De paarden sprongen al wel langer goed, maar het komt er dit jaar ook echt uit qua resultaten. Florian heb ik nu ook mee. Of wij ruiters het merken dat CSI Ommen van een viersterren concours teruggegaan is naar een driesterren? Nee, helemaal niet. Het is gewoon een heel mooi concours waar iedereen graag wil rijden. En met nog steeds vier rankingproeven, wat voor een driesterren evenement geweldig is.“
   
In de Provincie Overijssel Prijs werd Albert Zoer opgevolgd door de Brit Keith Shore met Iron Lady van ’t Meulenhof (v. Parco), gefokt uit één van Belgisch beste merrielijnen. Iron Lady’s moeder Narcotique de Muze IV, grootmoeder Qerly Chin en overgrootmoeder Kerly sprongen allemaal op 1.60m Grand Prix niveau. Knap derde en vierde werden Yannick Hendrikx uit België op Good Time (v. Quality Time TN) en Siebe Kramer op zijn eigen fokproduct Evermeta (v. Mr. Blue) die nauw verwant is aan de beroemde springpaardenvererver Kannan.

In de 1.30m Hendrik Jan Schuttert Sporthorses Prijs sloeg Jarno van Erp voor de tweede achtereenvolgende dag zijn slag met Flying Boy, een negenjarige zoon van El Capone waarmee Jarno 1.60m Grote Prijzen springt. Gisteren vijfde en nu tweede werd Elisah Aarts op Gouvernante VDL (v. Bacardi VDL). Bas van der Aa (Albergen) sloot de topdrie op Evira’s Uno (v. Numero Uno).

America first in de 1.35m Agrifirm Prijs. Michael Hughes won op de Frans gefokte schimmel Bynintot des Carmille (v. Ninto de Baufour). Samantha Bos pakte met Coco Chanel (v. Connor) de tweede prijs, voor Rob Schipper op Famke (v. Boss).

De donderdag werd afgesloten met een sensationele en goed bezochte Fieten Olie menavond. Winnaars waren Gert van de Hoek (tweespan paarden), Wout van Veluw (vierspan pony’s) en Gerben van de Berg (tweespan pony’s).

CSI Ommen vervolgt vrijdag met vijf internationale springrubrieken. Iets na 18.00 uur zal de spannende 1.50m proef van start gaan. Rond 21.15 uur staat de Puissance op het programma, het hoogtespringen over een muur die elke ronde verhoogd wordt. Aansluitend barst het feest los. Kom kijken. De toegang is gratis.

www.csiommen.nl

Fotoreportage (1 foto's)...

 
04-08-2019  

Ei-smijters en haan bezorgen Heracles domper

 

ALMELO – Een prima voorbereiding en een gunstig telraam tegen Sc Heerenveen zorgden er voor dat Heracles-trainer Frank Wormuth en zijn team vol verwachting uitkeken naar de opening van het nieuwe seizoen tegen de club uit het Friese ‘Haagje’.

Zij hadden echter buiten ‘de waard’ gerekend als je de fanatieke aanhang van de Almelose eredivisionist zo omschrijven mag. De zich op de borst kloppende ‘sfeermakers van Vak Q’ hadden vooraf aangekondigd geen sfeeractie te houden uit protest tegen de nieuwe naam van het stadion ‘Erve Asito’. Maar er kwam wel een ‘sfeeractie’ zij het een negatieve. Direct na het beginsignaal van scheidsrechter Martens, vlogen eieren in het rond en op het veld, gekookt en wel. Het hielp de spelers van Heracles en suppoosten van het Erve enigszins bij het noodzakelijke opruimen.   Daarna volgde dan de ‘vrijlating’ van een fraaie witte haan die even later ook in de kuif gegrepen werd. Het leverde de activisten ‘striemende’ fluitconcerten van afkeuring op maar of dat enigszins indruk maakte bij de actievoerende ‘leeghoofden’, kan worden betwijfeld.

Indruk maakte de actie wel bij de spelers van Heracles. Volledig ‘van de leg’ begonnen zij aan de wedstrijd tegen het bezoekende Heerenveen waar oud- Heraclied Ben Rienstra strooide met passes en zo zijn oude club onder druk zette. Binnen een half uur toonde het scorebord 0-3 na doelpunten van Dresevic, waarbij de altijd betrouwbare doelman Blaswich schutterde door over de bal heen te duikelen, Bruyn van afstand raak schoot en Rossmann in de fout ging om Van Bergen vrij baan te geven richting het doel van de Almeloërs.

Wormuth greep onmiddellijk in en haalde Rossmann van het veld om het ‘bekvechten’ met Blaswich te beëindigen en om invaller Knoester de rust in de achterhoede te laten herstellen. Daar slaagde hij in want voor de pauze werd niet meer gescoord. Na rust dan een wat agressiever voetballend Heracles dat voorwaarts meer druk zette met de ingebrachte Mauro Jr. Kansjes kwamen er wel maar Heerenveen speelde op de nul en poogde via uitvallen nog tot groter succes te komen. Passer Rienstra zag vanaf de kant dat dit weinig zoden aan de dijk zette, zei het dat Ejuke in blessuretijd de voorsprong nog wat verbeterde voor de statistieken (0-4).

Met dank aan de ‘aanhang uit Vak Q’ dus een ware domper voor Heracles Almelo en dat kan wel eens langer gevolgen hebben voor de club die vooral in aanvallend vermogen de gehele voorhoede van vorig seizoen zagen vertrekken.

Heracles – SC Heerenveen 0-4
(0-3).
8. Dresevic 0-1, 17. Bruijn 0-2, 28. Van Bergen 0-3, 90. Ejuke 0-4.
Scheidsrechter: Martens
geel: Bakboord (Heracles) Bruijn, Kongolo (Heerenveen).
OPSTELLINGEN
Heracles Almelo: Blaswich, Bakboord, Rossmann (30. Knoester), Van den Buijs, Czyborra, Osman, Merkel, Szöke (74. Bijleveld), Van der Water, Dessers, Dos Santos (46. Mauro Jr.).
SC Heerenveen: Hahn, Floranus, Dresevic, Botman, Woudenberg, Rienstra (74. Akujobi), Faik, Kongolo, Van Bergen, Odgaard (89. Van der Heide), Bruijn (67. Ejuke).
Fotreportage: Harry Broeze

 
11-08-2019  

VAR 'regelt' eindstand Fortuna - Heracles


Fotoreportage: Harry Broeze
 

SITTARD – Na het debacle van Heracles  Almelo (vooral negatief door ongenuanceerde protesten van eigen fans tegen de nieuwe naam van het stadion) tegen Heerenveen in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen, probeerden de Almeloërs in Sittard dat van zich af te spoelen. Maar ook daar werd het team van Frank Wormuth ‘begroet’ met een spandoek ‘ontERVEn’.
Groots was het spel tussen de Limburgers en Almeloërs niet, hoewel de laatsten wel het meest aan de bal waren, maar vergaten te scoren.
Dat deden de zwart-witten wel na een kwartier toen Dessers zijn tegenstander uitkapte en en met een stift fraai Mauro Jr. bediende om de 0-1 op het scorebord te kunnen laten aantekenen. Scheidsrechter Blom wees al naar het midden, maar de VAR greep in omdat de tegenstander van Dessers was gestruikeld over diens kleine teen. Dit tot onbegrip van toeschouwers, spelers en analytici die vooral de mooie combinatie koesterden waarvoor mensen juist naar voetbal gaan.

Al dan niet terecht, Heracles zag zijn eerste treffer van het seizoen geannuleerd en daarmee de ’bevrijding’ uit het negatieve van de openingswedstrijd. Hoogstaand was de wedstrijd niet hoewel Heracles het meest aanspraak maakte op een overwinning. Die leek na de pauze in beeld toen Osman eindelijk eens een keer diep speelde over de diagonaal richting Van de Water. Nipt sneller dan de uitlopende doelman Kosolev kon hij vervolgens simpel intikken, zodat de Almeloërs toch op voorsprong kwamen (0-1).
Dessers had Heracles vervolgens in veilige haven kunnen schieten, maar raakte de paal en ook Mauro Jr strandde op doelman Kosolev die net als Blaswich in de openingswedstrijd van beide clubs ook vier keer de gang naar het net kon maken.
Heracles leek de eerste zege binnen te hebben, ook in de slotfase toen Fortuna nog twee keer vergeefs aandrong. Het venijn zat echter in de staart van de verlenging toen Fortuna over rechts de achterlijn bereikte en waarbij de mee verdedigende Mauro Jr. met een sliding nog de voorzet wilde voorkomen. Ook hier greep de VAR voor velen onbegrijpelijk in, waarna de onzeker fluitende Blom – toch een man met ervaring – alsnog de bal op de stip legde. Diemers liet zich dat buitenkansje niet ontnemen waardoor Heracles alsnog in de zesde minuut van de verlenging alsnog een dreun te verwerken kreeg. (1-1)

Heracles-trainer Frank Wormuth sprak na afloop van een ‘zwarte dag voor scheidsrechters’!
Hij kreeg later massaal steun van voetbal-analytici die ook naar het geblunder van de VAR op andere velden keek.
Heracles wacht zondag 18 augustus de thuiswedstrijd tegen PSV. De aanvang is door de KNVB bepaald op 20.00 uur i.v.m. Europees voetbal van de bezoekers.

Fortuna Sittard – Heracles 1-1
(0-0).
59. Van der Water 0-1, 90+. Diemers 1-1 (strafschop).
Scheidsrechter: Blom.
geel: Passlack, Ninaj (Fortuna) Osman, Czyborra (Heracles).
OPSTELLINGEN
Fortuna Sittard: Koselev, Passlack, Amiot, Ninaj, Mica Pinto, Smeets, Ugur (64. Sambou), Álex Carbonell (69. Essers), Diemers, Karjalainen (76. Zeka), Dama?can.
Heracles Almelo: Blaswich, Bakboord, Pröpper (59. Rossmann), Knoester, Czyborra, Merkel, Kiomourtzoglou, Osman (87. Bijleveld), Van der Water (70. Dos Santos), Dessers, Mauro Junior.

Fotoreportage: Harry Broeze

Fotoreportage (25 foto's)...

 
13-08-2019  

Heracles contracteert Belgisch talent Mo Amissi

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft Mohamed Amissi (19) gecontracteerd. De jonge Belg komt over van NAC Breda en tekende zondag jl in Almelo een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen. Amissi gaat voornamelijk voor het tweede elftal van Heracles Almelo uitkomen.
"Mo is een linksbuiten met een goede techniek", vertelt technisch manager Tim Gilissen. "Wij geven hem de kans zich door te ontwikkelen om te zien of hij de sprong kan maken naar de Eredivisie."
Voordat Amissi in 2014 naar NAC Breda kwam, speelde hij in de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Afgelopen maand speelde Amissi, zoon van een Burundese moeder, namens Burundi op de Afrika Cup. Ter voorbereiding op het toernooi maakte hij zijn debuut voor het land, nadat hij eerder al uitkwam voor Burundi onder 20.

Wandelgangen
- 14-08-2019
Ook Mo Osman dreigt in Almelo de poort van Erve Asito nog in deze transferwindow achter zich dicht te trekken. De Syrische international weigerde een contractverlenging bij het Almelose Heracles waar hij nog tot midden 2020 onder contract staat. Osman en zijn zaakwaarnemer schermden met aanbiedingen van andere clubs o.a. uit de Emiraten. De Almelose club die Osman de ruimte bood om zijn 'gestrande' ontwikkeling (Vitesse/Telstar) weer perspectief te bieden, zou daarop het management van Osman de boodschap hebben meegegeven om maar met die clubs de onderhandelingen te openen. In ieder geval schijnt Heracles Almelo niet van plan te zijn om Osman zijn 'diensttijd' bij de zwart-witten te laten uitzitten. Of nog deze transferwindow danwel de winterstop lijkt het einde te zijn voor de Syriër in Almelose dienst.
 

 
15-08-2019  

Kick-off OldStars Tennis met Tom en Sjaak

  OLDENZAAL - Vanmorgen werd in Oldenzaal OldStars tennis gepresenteerd door de tennisbond KNLTB en het Nationaal Ouderenfonds. De kick-off vond plaats in aanwezigheid van 'Flying Dutchman' en tennislegende Tom Okker, die tot op heden als de hoogst genoteerde Nederlander op de ATP-wereldranglijst staat. Aan zijn zijde stond voetballegende Sjaak Swart, OldStars promotor en ambassadeur van het OldStars walking football van het Nationaal Ouderenfonds. Sjaak Swart heette Tom Okker welkom in de OldStars familie, door symbolisch het ambassadeurschap over te dragen. Aan de zijlijn van het tenniscourt bekrachtigen Menzis en het Nationaal Ouderenfonds de samenwerking en tekenden zij de overeenkomst in het kader van het programma OldStars Sport voor de periode 2019-2021.
Lees verder...

 
18-08-2019  

Youngsters PSV troeven Heracles af


Fotoreportage: Harry Broeze
 

ALMELO – Heracles Almelo is er niet in geslaagd om PSV punten af te snoepen. De Youngsters van PSV, gemiddeld 23- jaar, waren effectiever in de afronding (2x) waar Heracles kansen liet liggen. Blessureleed van o.a. Pröpper en de vertrekwens van Osman zorgden er voor dat trainer Wormuth zijn team centraal in de verdediging en het middenveld moest omgooien, maar desondanks begon men na het startsignaal van scheidsrechter Kamphuis furieus en Dessers had al in de eerste minuut doelman Zoet kunnen passeren maar mikte rakelings over. Het was Bergwijn die de score opende. De international stuurde Heracles-debutant Bijleveld ‘het bos in’, waardoor hij vrij kon opstomen richting het Almelose doel om van afstand Blaswich het nakijken te geven met een geplaats schot (0-1).
Heracles pakte daarna de handschoen op en werd de resterende eerste helft zelfs de bovenliggende partij maar achtereenvolgens Bijleveld, Dessers en van de Water wisten niet doeltreffend af te ronden. PSV leek nog even de voorsprong te kunnen verruimen omdat scheidsrechter Kamphuis de bal op de stip legde wegens hands van de wat onzeker begonnen Bakboord, maar de VAR was deze keer Heracles goed gezind, zodat Kamphuis na beoordeling van de beelden zijn beslissing herriep.
Na rust werd Heracles door de ‘tiffosi’ meer toebedacht, maar PSV was kennelijk door trainer van Bommel met andere opdrachten ‘het Erve’ opgestuurd. Veelvuldig werd het spel ontsierd door spelbederf waardoor de Eindhovenaren maar liefs zeven keer een gele kaart verzamelden. Ook aanvallend liet men weinig meer zien, zij het dat Gakpo nog een bevlieging kreeg en de bal op maat bij debutant Ittaren (17) bezorgde, waarna deze doeltreffend kon intikken (0-2).
Huurling Mauro jr. wilde een beter resultaat tegen zijn vroegere club en zocht veelvuldig het duel op. Hij bediende Dessers handig maar deze was onzuiver in de afronding waardoor doelman Zoet de aansluiting van de Almeloërs voorkwam. Trainer Wormuth bracht nog wel vergeefs Szöke, Dos Santos en Konings voor nieuw elan. Szöke was feitelijk nog het dichtst bij een treffer toen hij in de val de bal nog met de hak trof, maar doelman Zoet had nog een reflex in huis. Dessers schoot vervolgens nog in het zijnet.

Ondanks de nederlaag wanhoopte Wormuth na afloop niet. ‘We kregen kansen, speelden goed voetbal maar zijn nog niet effectief genoeg’, aldus de Berlijner die toch ‘Stolz’ op zijn ‘Manschaft’ was. ‘Als men de PSV-bank bekijkt, zie je daar louter spelers die bij ons een basisplaats zouden hebben’, aldus Wormuth die ondanks de nederlaag en het behalen van slechts een puntje na drie wedstrijden, waarbij hij de eerste nederlaag grotendeels bij de omstandigheden van toen neerlegde, toch wel perspectief blijft zien dat zijn team ook in de afronding zich nog zal verbeteren.

De volgende wedstrijd van de Almeloërs is zaterdag 24 augustus om 19.45 uur thuis tegen Vitesse.     
  
Heracles Almelo - PSV 0-2 (0-1)
0-1 Bergwijn (16), 0-2 Ihattaren (58)
Scheidsrechter: Kamphuis
geel:
Mauro jr, Van der Water (beiden Heracles)
Baumgartl, Bergwijn, Boscagli, Dumfries, Gakpo, Sadílek, Viergever (allen PSV)
OPSTELLINGEN
Heracles Almelo: Blaswich; Bakboord, Knoester, Van den Buijs, Czyborra; Kiomourtzoglou, Bijleveld (Szöke/68), Merkel; Van der Water (Dos Santos/86), Dessers, Mauro Junior (Konings/79)
PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek (Boscagli/71); Rosario, Guti, Ihattaren (Hendrix/66); Bergwijn, Malen (Aboukhlal/90+2), Gakpo
Fotoreportage: Harry Broeze

Fotoreportage (25 foto's)...

 
19-08-2019  

Mauro jr geselecteerd voor Olympisch Brasil

 

ALMELO/ São Paulo – Heracles Almelo zal Mauro jr even moeten missen. De Braziliaan is door bondscoach André Jardine geselecteerd voor oefenwedstrijden van het Braziliaans Olympisch Elftal. Op 5 en 9 september oefenen de Brazilianen in Estádio do Pacaembu in São Paulo tegen de Olympische medekandidaten voor 2020 Tokyo tegen Colombia en Chili. De kwalificatiereeks wordt begin 2020 gespeeld.
 

 
30-08-2019  

Geletruidrager Teunissen wint Profronde Almelo

 

ALMELO – De vaderlandse criteriums zijn eigenlijk de kers op de taart voor renners die in de Tour de France van zich doen spreken.  Zo ook Mike Teunissen die op de tweede dag van Le Grande Boucle als Nederlander, na een periode van 30 jaar ontwenning, in het geel reed.
Met Jumbo/Visma teamgenoot  Antwan Tolhoek toog Teunissen naar Almelo. Vrijgesteld van deelname aan de Ronde van Spanje. Tolhoek had Zeeuwse fans langs de kant, de rest van de vele duizenden kwamen vooral voor Teunissen en het vermaak. SunWeb leek nog even roet in het eten te gooien met twee mannen vele ronden lang op de vlucht. Met nog een paar rondjes voor de boeg kwam Teunissen en zijn mede-achtervolgers al wat dichterbij om pas in de allerlaatste ronde in de laatste bocht voor de finish toe te slaan. Want dat was wel zeker, wie in die bocht niet als eerste doorkwam, kon de overwinning wel vergeten. Het bleek de tweede zege van Mike Teunissen in Almelo. In 2003 won hij namelijk als nieuweling het Nederlands Jeugdkampioenschap dat destijds in de wijk Ossenkoppelerhoek werd verreden.  De beelden van toen kwamen als verrassing voor Teunissen ‘voorbij’ op grote beeldschermen. Na de huldiging van toen, nu een huldiging door de Ronde Miss die zijn moeder had kunnen zijn, maar dat zag je er bij lange na niet vanaf. Koen de Kort kwam als tweede over de meet en streekgenoot Maurits Lammertink reed in zijn ‘thuiswedstrijd’ naar het ‘brons’. Ramon Sinkeldam ten slotte won het klassement van de tussensprints met een premie van vijfduizend euro.

Voor speaker Harry Middeljans was uitvoering 37 van de Profronde Almelo zijn laatste. De Wierdenaar deed dat in zijn lange carrière door het gehele land vaak met Kees Maas, de Bourgondische Brabander die al vele jaren trouw samen met Middeljans het commentaar tijdens de Profronde Almelo verzorgt. De Brabander werd ooit gehaald door wijlen Mister Profronde Harrie Nijhuis die aan de wieg stond van dit volksevenement. Maas kwam vanzelfsprekend naar Almelo na zijn overlijden voor diens eredienst want hij bouwde een emotionele band op met Nijhuis en Almelo. Maas wil nog door tot 2022 met criteriums. Eerst dan is de man die nooit om een woord verlegen, in navolging van Middeljans van plan de microfoon neer te leggen. Iets wat hij eerder dit jaar wel deed bij de Zesdaagse van Rotterdam, want dat werd inmiddels wel een fysiek te zware opgave.
Kortom de renners kunnen niet zonder de speakers die het volk informeren maar ook mede vermaken. Net zoals de talloze straatorkesten, de reclamekaravaan met strooigoed en de live-optredens op pleinen en in de horecabedrijven tot in de laatste uurtjes.  De stad bruist tijdens de Profronde. Kortom op weg naar editie 40 in 2022, want dan is Maas 75 jaar en ‘valt ook voor hem het doek’ in Almelo.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (119 foto's)...

 
31-08-2019  

Heracles verrast Groningen in Euroborg

 

GRONINGEN – Heracles Almelo heeft een verrassende 1-2 overwinning behaald tegen FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion zoals de Euroborg tegenwoordig genoemd wordt. De Almeloërs hadden het betere van het spel terwijl de Groningers met name in de tweede helft wat onbezonnen op jacht gingen naar doelpunten. Voor rust kwam alleen Van der Water tot scoren met een fraaie krul vanaf 20 meter nadat Dessers de bal op maat gaf en de Groningers op achterstand aan de pauze beginnen.

Na rust zette FC Groningen de jacht in op zoek naar een gelijkmaker. Daarbij ging het onsamenhangend te werk zonder echte kansen te creeren. Het is dat de in de basis terug gekeerde Breukers zich vlak na de hervatting makkelijk liet aftroeven door Warmerdam, anders was de Groninger aanvaller nooit tot scoren gekomen (1-1). De Groningers bleven onbezonnen te werk gaan terwijl de Almeloërs juist het betere in de combinaties legden. Czyborra toog herhaaldelijk mee naar voren en toen hij na een kwartiertje niet direct een vrijstaande medespeler vond, knalde hij de bal van grote afstand op het Groningse doel, ziende dat doelman Padt wel wat ruim voor zijn doel stond. Onhoudbaar ging de bal diagonaal bij de tweede paal in het doel en deze ‘beauty’ kon wel eens het doelpunt van de maand worden. Het was tevens de eerste treffer voor de jonge Duitse linkerverdediger. Nadien zuchtte en zwoegde FC Groningen verder zonder kansen terwijl Heracles goed verdedigend juist extra ruimte kreeg voor snelle uitbraken. Zelfs de beschermende wissel van aanvoerder Pröpper na zijn zware blessure, bracht Heracles niet in zwaar weer want invaller Rossmann verzaakte niet.
Al met al geen hoogstaande wedstrijd met een wat beter spelend Heracles dat na het gelijkspel van een week eerder nu ook de eerste overwinning greep.

FC Groningen - Heracles Almelo 1-2
(0-1)
0-1 Van der Water (28)
1-1 Warmerdam (47)
1-2 Czyborra (62)
Scheidsrechter: Lindhout
geel: Absalem en  Itakura (Groningen), Merkel (Heracles)
OPSTELLINGEN
FC Groningen: Padt; Zeefuik, Itakura, Te Wierik, Absalem (Postema/75); Hrustic, Schreck (Benschop/46), Matusiwa; El Hankouri, Sierhuis (Gudmundsson/67), Warmerdam.
Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Knoester, Pröpper (Rossmann/75), Czyborra; Kiomourtzoglou, Mauro Júnior, Merkel; Van der Water (Szöke/82), Dessers, Konings (Van den Buijs/89).
Fotoreportage: Harry Broeze
 

Archief
Terug naar vorige pagina