Sportberichten


Plaatsing  
 
13-08-2019  

Heracles contracteert Belgisch talent Mo Amissi

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft Mohamed Amissi (19) gecontracteerd. De jonge Belg komt over van NAC Breda en tekende zondag jl in Almelo een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen. Amissi gaat voornamelijk voor het tweede elftal van Heracles Almelo uitkomen.
"Mo is een linksbuiten met een goede techniek", vertelt technisch manager Tim Gilissen. "Wij geven hem de kans zich door te ontwikkelen om te zien of hij de sprong kan maken naar de Eredivisie."
Voordat Amissi in 2014 naar NAC Breda kwam, speelde hij in de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Afgelopen maand speelde Amissi, zoon van een Burundese moeder, namens Burundi op de Afrika Cup. Ter voorbereiding op het toernooi maakte hij zijn debuut voor het land, nadat hij eerder al uitkwam voor Burundi onder 20.

Wandelgangen
- 14-08-2019
Ook Mo Osman dreigt in Almelo de poort van Erve Asito nog in deze transferwindow achter zich dicht te trekken. De Syrische international weigerde een contractverlenging bij het Almelose Heracles waar hij nog tot midden 2020 onder contract staat. Osman en zijn zaakwaarnemer schermden met aanbiedingen van andere clubs o.a. uit de Emiraten. De Almelose club die Osman de ruimte bood om zijn 'gestrande' ontwikkeling (Vitesse/Telstar) weer perspectief te bieden, zou daarop het management van Osman de boodschap hebben meegegeven om maar met die clubs de onderhandelingen te openen. In ieder geval schijnt Heracles Almelo niet van plan te zijn om Osman zijn 'diensttijd' bij de zwart-witten te laten uitzitten. Of nog deze transferwindow danwel de winterstop lijkt het einde te zijn voor de Syriër in Almelose dienst.
 

Archief
Terug naar vorige pagina