Shownieuws


Plaatsing  
 
01-03-2011  

Sekssymbool uit jaren '50 Jane Russell overleden

 

HOLLYWOOD - De Amerikaanse actrice Jane Russell is op 89-jarige leeftijd overleden in haar woonplaats Santa Maria in Californië. Russells eerste film was de controversiële western The Outlaw, waarin haar decolleté een prominente rol speelt. Het sekssymbool uit de jaren 40 en 50 werd beroemd door de film Gentlemen Prefer Blondes (1953), waarin ze samen met Marilyn Monroe speelde.
Lees verder

 
06-03-2011  

Danie Bles Mix & Match show Twente

 

ENSCHEDE - Danie Bles, de styliste van heel bekend Nederland als Sylvi van der Vaart, Yolanthe Cabau van Kasbergen , Leontine & Marco Borsato, Danielle Overgaag, Nikki Plessen etc. gaf in navolging van haar Mix & Match shows in het westen van het land een show in Maison Manon te Enschede.

Danie Bles kwam met haar team een week naar Twente en zal bij de deelnemende winkels de collecties gaan "mix & matchen".
Deelnemers waren o.a. Biblos mode Enschede,Stef Enschede, Venti women Deventer, Esterel mode Enter, No.5 by MM Hengelo, Nero Bianco Enschede, Sjanns Hengelo, Nice! Wierden. De modellen zijn van Elite models, haar en make up werden verzorgd door Rob Peetoom.
De afsluitende show vond zondagmiddag plaats in Maison Manon. Talrijke Twense celebreties geven acte de présance. 

< 'Paparazzo' Freek nam een kijkje voor AlmeloNieuws.nl
Verdere informatie op www.maisonmanon.nl 

Fotoreportage (57 foto's)...

 
08-03-2011  

Modeshow bij Teunissen & Becking

 

ALMELO – Bij Teunissen & Becking op het Bedrijvenpark Twente te Almelo ging het maandagavond niet om tegels voor badkamers en keukens, maar om een heuse modeshow waar tal van bedrijven aan mee werkten. De Losserse Kim Kötter had de leiding en verrichtte tevens een veiling van ingebrachte artikelen waarvan de baten bestemd waren voor de stichting Kans voor een Kind die kinderwensen vervuld van kinderen in een moeilijke periode. De veiling bracht een bedrag bijeen tussen de 2000 en 2500 euro voor het goede doel.

< Fotoreportage – ‘Paparazzo’ Freek

Deelnemende en ondersteunende bedrijven: Anamaria Guina, Autobedrijf Schipdam, Belle & Bo Kraamkado, Bijouterie De Vlinder, Boekhandel Reterink, Bos Wijn Import, Dan Lin Bodybalance, De Mobiele Goudsmit, De Smaak Van…., De Stokroos, Douglas, Doula Praktijk Twente, Engel & Bengel, Eschpla, Finezze lingerie, Gastouderland, Goodlife Sport, Greetje Reichart, Home Sweet Home, Il Mercatino, Juul & Loes, Kim Salabim, Kledingboetiek Noah, La Sussette, LekkerBoek.nl, Maison La Bonne Vie, My-Life Slim Afslankinstituut, Newborn Fotografie, Nice, Nijzink Bloemengalerie, Op je Mooizt, Quality Catering, Schoenenhuis Jan Pas, Schoonheidsinstituut Désiree, Taart op Taart, Teak & Living, ZU!D Eten&Drinken, Aermast vlaggemasten, Brand Builders, Concerndrukkerij Almelo, MB Kantoormeubelen, Maxima tapijten en uiteraard Teunissen & Becking zelf.
 

Fotoreportage (25 foto's)...

 
10-03-2011  

Openingsparty restaurant 'Zuid Eten & Drinken'

 

ALMELO – Met de opening van het nieuwe restaurant ‘Zuid Eten & Drinken’ van Floortje en Niels Mulder aan de Grotestraat Zuid in het Gunther-pand is het Jugenstill-pand min of meer qua gebruik teruggekeerd in waar het voor was gebouwd namelijk voor de inwendige mens. In het pand van bakkerij Gunther - later kapsalon Harry Lucassen - was er in de kelder de boteropslag en kolenopslag voor het stoken van de bakkersoven en nu is het in gebruik als bier- en voorraadskelder.
Na de verbouwing kijkt men nu via 3 vides naar de nok van het gebouw en kijkt men vanaf boven op de centraal gelegen bar. Ook de keuken biedt inkijk zodat men kan zien hoe wordt gekokkereld.
Loco-burgemeester Theo Schouten kwam namens het gemeentebestuur Niels en Floortje succes wensen en en verrichtte samen met raadslid Henk Slettenhaar de opening. Ook tal van genodigden kwamen de jonge ondernemers feliciteren met hun – na Nielz en Onwijz aan het marktplein – derde horecabedrijf in Almelo.
De menukaart is verrassend te noemen met al een menu voor 12 euro maar ook duurdere gerechten met tournedos en zwezerik of een Japanse sushi die ook nog eens aan huis kan worden bezorgd.
Met ‘Zuid Eten & Drinken’ is de Grotestraat Zuid weer een sfeervol bedrijf rijker!
Klik hier voor meer info

< Fotoreportage: 'Paparazzo' Freek

Fotoreportage (40 foto's)...

 
13-03-2011  

Opperbeste stemming na 3 zeges op rij

 

ALMELO – Na de derde zege op rij zit de stemming er goed in bij het ‘volk’ in de businessroom van het Polmanstadion, daar doen de bancaire perikelen van naamgever Pimmetje niets aan af.
‘Paparazo’ Freek vermaakte zich ook opperbest want na winst is iedereen wel bereid om even in de lens te kijken.
Het was dan ook nog lang ‘onrustig’ aan de Weezebeeksingel want het ‘indrinken’ voor de komende wedstrijd tegen Heerenveen ging tot in de late uurtjes door. ‘Het linker rijtje lonkt!’
 

Fotoreportage (25 foto's)...

 
14-03-2011  

Casa Santa Maria vernieuwd

 

ALMELO – De Grotestraat Zuid is in beweging, ging vorige week restaurant ‘Zuid Eten & Drinken’ open, ook de bovenverdieping van restaurant Casa Santa Maria is volkomen opgeknapt en heeft een totaal vernieuwd aanzien gekregen.
Reden voor chefkok Bert zijn fotocamera ter hand te nemen en dat op de gevoelige plaat vast te leggen. Aan de foto’s te zien is het duidelijk dat Bert meer kan dan alleen lekker koken.

 
16-03-2011  

Toneelgroep September speelt ‘Sneeuw´

 

ALMELO – Ergens in het noorden of oosten van Nederland wordt een treintje door plotselinge heftige sneeuwval verrast en natuurlijk houdt dan, zoals gebruikelijk in ons landje, de wereld op met draaien. De rails zijn ondergesneeuwd, de wissels doen het niet meer en de wegen zijn onbegaanbaar. En tot strooiwagens met voldoende zout aan boord de zaken weer onder controle hebben, moet men wachten.
Het treintje “De Sprinter” sprint niet meer en is gestrand in de middle of nowhere. De passagiers zijn afgesneden van de bewoonde wereld. Overgeleverd aan het lot. En aan een vreemde , vijandige man die met een sneeuwschuiver in de weer is. Waar zijn ze beland, hoe komen ze terug in hun eigen vertrouwde leven.
Ze vinden een schuilplaats in een sinister schuurtje en proberen er dan maar het beste van te maken. Totaal verschillend in leeftijd, achtergrond en karakter ondergaat iedereen de situatie en vooral de confrontatie met zichzelf, op zijn of haar eigen manier. Terwijl het voor de één een nachtmerrie lijkt, beleeft de ander het als een avontuur. Sommigen zien er zelfs een nieuw begin in en voor enkelen blijkt het een eindpunt.

< ‘Paparazzo’ Freek nam een kijkje bij de generale repetitie. U kunt nog terecht op: 19/3 - 24/3 – 26/3 - 31/3 2/4 - 6/4 - 7/4 - 9/4 in Theater Hof 88. Tel. kassa: (0546)850264 www.hof88.nl  info@hof88.nl

Fotoreportage (12 foto's)...

 
20-03-2011  

'Runner Up' Heracles Almelo blijft verbazen

 

ALMELO – Heracles blijft zijn supporters positief verbazen. De vierde overwinning op rij werd gevierd als een kampioenschap.  Onze 'paparazzo' Freek was er als de kippen bij om de blijde gezichten op de digitale plaat vast te leggen. Nog zes wedstrijden te gaan, wie weet war er nog mogelijk is in deze vorm. Heracles in deze vorm kan misschien ook Ajax verrassen in de Arena.

< Bas Dost heeft voor de wedstrijd nog oog voor supporters, na de wedstrijd was dat een stuk minder.
Foto - Freek Buitenweg

Fotoreportage (28 foto's)...

 
21-03-2011  

La Suite damesmode heropend na uitbreiding

 

ALMELO – Aan de Bornsestraat 20 heropende damesmodezaak La Suite nadat het naastliggende pand werd verbouwd en de tussenmuren werden gesloopt. De totale oppervlakte werd daarmee meer dan verdubbeld.

< ‘Paparazzo’ Freek nam al het mooi’s in het vizier.

Fotoreportage (14 foto's)...

 
23-03-2011  

Filmdiva Elisabeth Taylor is dood

 

HOLLYWOOD – Elisabeth Taylor, de misschien wel meest spraakmakende filmdiva van het witte doek is dood. Liz Taylor werd in Londen geboren als dochter van een kunstenaar en actrice met de Amerikaanse nationaliteit. Als kindsterretje van negen jaar stond ze al voor de camera’s en ze werd in haar ruim vijftig jarige carrière meerdere keren genomineerd voor een Oscar. Met haar rollen in Butterfield 8 (1960) en Who’s Afraid of Virginia Woolf? (1966) kreeg ze die Oscar daadwerkelijk. In 1992 ontving ze de Jean Hersholt Humanitarian Award, als erkenning voor haar humanitaire werk. Vooral aan de bestrijding van Aids besteedde ze veel aandacht.
In de zestiger jaren werd ze duurst betaalde actrice ter wereld van dat moment met haar rol in Cleopatra, waar ze Richard Burton als tegenspeler had. Met hem huwde ze twee keer. In totaal huwde ze acht keer en had jaren een relatie met o.a. de Nederlander Harrie Wijnberg, zoon van een Amsterdamse bloemenkoopman die in Amerika fortuin maakte in de autohandel. De laatste keer huwde ze met een alcoholverslaafde die ze in een verslavingskliniek had ontmoet. Taylor kickte meermaals af van alcohol maar slaagde daar feitelijk niet in.
Elisabeth Taylor bleef tot haar dood op 79-jarige leeftijd spraakmakend, was zeer bevriend met de mediaschuwe Michael Jackson en stond op het dodenlijstje van de moordenaar van John Lennon.

< Elisabeth Taylor in de film Doctor Faustus

 
23-03-2011  

Karien Timmerman wint Soundmixfinale


Karien Timmerman won de Soundmixfinale 2011

Fotoreportage: Freek Buitenweg
  ALMELO – Noordikleerling Karien Timmerman is vanavond winnares geworden van de dertiende editie van de Soundmixfinale van Almelo. Zij won met het nummer Summertime van George Gershwin, dat zij op geheel eigen wijze en met een eigen sound wist te vertolken. Zij kreeg haar prijs uitgereikt van niemand minder dan zangeres Maaike Vos.
Nelleke Kuipers van het Canisius eindigde op de tweede plaats met het nummer Broken Vow van Lara Fabien. Ook zij wist de jury omver te blazen met haar bijzondere stem en haar lef. Derde werd Fleur Christenhusz van het Erasmus. Met een eigen stijl en eigen sound zong zij het nummer Someone like you van Adele. Voor Fleur kwam deze derde plaats geheel onverwacht. Ze was de koning te rijk.

De organisatie van de Soundmixfinale Almelo kan terugkijken op een geslaagde dertiende editie en een groots spektakel. De introductie van Maaike Vos, de spetterende presentatie van Anne-Marie Wolterink van bedrijfscabaret Pinkenbiest, het hoge niveau van de deelnemers, het enthousiaste en spontane publiek, het waren dé ingrediënten, die ervoor zorgden dat het een avond werd om nooit te vergeten.
Lees verder...

Fotoreportage (38 foto's)...

 
27-03-2011  

Fingers On Fire naar finale

 

ZWOLLE - De Almelose/Tubbergse rockband ‘Fingers On Fire’ is zaterdag in het Zwolse Odeon Theater winnaar geworden van de 21e editie Kunstbende 2011 Overijssel in de categorie muziek.
‘Fingers On Fire’ zal Overijssel vertegenwoordigen bij de landelijke finale op zaterdag 23 april in de Westergasfabriek in Amsterdam. Vorig jaar werd Fingers On Fire nog 2e met hun song “Young Dogs” achter winnaar “Het Hengelo’s Jazz Kwintet”. Nu stond de band met een strak uitgevoerd “Mad Man Situation” op de hoogste podium plek.
 
< v.l.n.r. Jasper, George, Martijn, Djavan en Donolan tijdens de huldiging
(eigen foto)

Fotoreportage (1 foto's)...

 
31-03-2011  

Go with Style naar de Westergasfabriek (upd)

 

ZWOLLE – De Almelose dansgroep ‘Go with style’ heeft tijdens de provinciale talentenwedstrijd Kunstbende te Zwolle een eerste plaats behaald in de categorie dans.
Nerissa Tuparia (13),Charony Brouwer (14), Romy Maulany (14), Dantesse Hatumena (14) & Chanel van Wietmarschen (13). Die samen oefenen ergens op een Almelose zolder, mogen nu op 23 april a.s. deelnemen aan de landelijke finale in de Westergasfabriek te Amsterdam.
Om extra goed voor de dag te komen, werd 'Go with style' in nieuwe kledij gehesen door Mixx Mode aan de Grotestraat 7607 CB te Almelo. 'Go with style' is in Almelo te zien op 30 april 's middags tijdens een optreden op de Koornmarkt.
(Kijk naar de fotobijlage). 

< Foto: Freek Buitenweg

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina