Shownieuws


Plaatsing  
 
10-03-2011  

Openingsparty restaurant 'Zuid Eten & Drinken'

 

ALMELO – Met de opening van het nieuwe restaurant ‘Zuid Eten & Drinken’ van Floortje en Niels Mulder aan de Grotestraat Zuid in het Gunther-pand is het Jugenstill-pand min of meer qua gebruik teruggekeerd in waar het voor was gebouwd namelijk voor de inwendige mens. In het pand van bakkerij Gunther - later kapsalon Harry Lucassen - was er in de kelder de boteropslag en kolenopslag voor het stoken van de bakkersoven en nu is het in gebruik als bier- en voorraadskelder.
Na de verbouwing kijkt men nu via 3 vides naar de nok van het gebouw en kijkt men vanaf boven op de centraal gelegen bar. Ook de keuken biedt inkijk zodat men kan zien hoe wordt gekokkereld.
Loco-burgemeester Theo Schouten kwam namens het gemeentebestuur Niels en Floortje succes wensen en en verrichtte samen met raadslid Henk Slettenhaar de opening. Ook tal van genodigden kwamen de jonge ondernemers feliciteren met hun – na Nielz en Onwijz aan het marktplein – derde horecabedrijf in Almelo.
De menukaart is verrassend te noemen met al een menu voor 12 euro maar ook duurdere gerechten met tournedos en zwezerik of een Japanse sushi die ook nog eens aan huis kan worden bezorgd.
Met ‘Zuid Eten & Drinken’ is de Grotestraat Zuid weer een sfeervol bedrijf rijker!
Klik hier voor meer info

< Fotoreportage: 'Paparazzo' Freek

Fotoreportage (40 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina