Shownieuws


Plaatsing  
 
16-03-2011  

Toneelgroep September speelt ‘Sneeuw´

 

ALMELO – Ergens in het noorden of oosten van Nederland wordt een treintje door plotselinge heftige sneeuwval verrast en natuurlijk houdt dan, zoals gebruikelijk in ons landje, de wereld op met draaien. De rails zijn ondergesneeuwd, de wissels doen het niet meer en de wegen zijn onbegaanbaar. En tot strooiwagens met voldoende zout aan boord de zaken weer onder controle hebben, moet men wachten.
Het treintje “De Sprinter” sprint niet meer en is gestrand in de middle of nowhere. De passagiers zijn afgesneden van de bewoonde wereld. Overgeleverd aan het lot. En aan een vreemde , vijandige man die met een sneeuwschuiver in de weer is. Waar zijn ze beland, hoe komen ze terug in hun eigen vertrouwde leven.
Ze vinden een schuilplaats in een sinister schuurtje en proberen er dan maar het beste van te maken. Totaal verschillend in leeftijd, achtergrond en karakter ondergaat iedereen de situatie en vooral de confrontatie met zichzelf, op zijn of haar eigen manier. Terwijl het voor de één een nachtmerrie lijkt, beleeft de ander het als een avontuur. Sommigen zien er zelfs een nieuw begin in en voor enkelen blijkt het een eindpunt.

< ‘Paparazzo’ Freek nam een kijkje bij de generale repetitie. U kunt nog terecht op: 19/3 - 24/3 – 26/3 - 31/3 2/4 - 6/4 - 7/4 - 9/4 in Theater Hof 88. Tel. kassa: (0546)850264 www.hof88.nl  info@hof88.nl

Fotoreportage (12 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina