PH Kampioen na 1-4 winst tegen SV Epe

EPE - Maar liefst vier doelpunten van topscorer Dewi Perik maakten van PH de terechte kampioen van de 2e Klasse J. Een ruime en verdiende zege van de Almelose ploeg die geconcentreerd speelde en uitging van hun eigenkracht en dat is aanvallen. Bij de rust was het 2-0. Na de rust kwam Epe terug in de wedstrijd door een doelpunt van René Mentink die een door Ron van Zuidam hard ingeschoten bal, welke de keeper niet klemvast kreeg, over de doellijn werkte. Na dit doelpunt zette Epe PH onder druk maar de bevrijdende derde treffer kwam al acht minuten later en toen was de wedstrijd gespeeld. PH liep zelfs uit naar 1-4 en na het laatste fluitsignaal konden de Almeloërs feestvieren. De uitslagen van de andere wedstrijden waren gelukkig niet in het nadeel van de sv Epe zodat een eventuele promotie naar de 1e Klasse er nog steeds inzit