Heracles en NEC spelen gelijk in Almelo

Vorige pagina
Ga naar pagina: 1 | 2

De dames van Healthcity helpen de Heracles-supporters door de rust nadat ze 'ijskoud' op 0-1 zijn gezet.

Juha Hakola voor de camera in duel met Mitchell Burgzorg.
Ook in Finland volgt men zijn stappen op het Almelose kunstgrasveld.

Ricky van den Bergh wordt licht door Lorenzo Davids naar het 'gras' getrokken,
maar gaat daarna te makkelijk liggen zodat het spel doorgaat.

Darl Douglas wordt neergelegd door El-Akchaoui, die daarvoor de gele kaart krijgt.

De daarop volgende vrije trap is een makkelijke prooi voor Gábor Babos.

Het schot van Vojtech Schulmeister wordt getoucheerd door Babos...

...en gaat maar net naast het doel.

Darl Douglas 'stuit' op de elleboog van Milano Koenders.

Nogmaals, Ricky van den Bergh in de aanval op Gábor Babos.

Terwijl Patrick Pothuizen (links) de bal in op een onprettige plek heeft gekregen,
wordt Mitchell Burgzorg door Lorenzo Davids bijgebracht dat hij beter op moe(s)t letten.
Heracles Almelo kreeg steeds meer de touwtjes in handen.

...'auw'...

Mark Looms in duel met Dennis Rommedahl.

Een sliding van Mark Looms kon Rachid Bouaouzan niet stoppen.

Everton Ramos da Silva valt over de rug van Mitchell Burgzorg na een licht duwtje van Youssef El-Akchaoui.

Dominique Kivuvu glijdt onderuit, waarna Bas Dost terugpasst en Vojtech Schulmeister uit de draai de 1-1 binnenschiet.

Terwijl de linten in het rond vliegen, en rechts Vojtech Schulmeister zijn doelpunt viert,
kan Ricky van den Bergh het niet laten om NEC-doelman Gábor Babos even een 'klopje' te geven.

Heel Almelo achter Ricky van den Bergh, 'Man of the Match'.

Heracles heeft heel hard gewerkt voor de 1-1.

Mario Been: "In de eerste helft gebeurde er niet zoveel, ze kregen kansen omdat wij ze voor hun creëerden.
In de tweede helft hadden we op 0-2 moeten komen. Het was geen grootse wedstrijd.
Ik ben wel teleurgesteld over het feit dat we 2 punten hebben verloren."

Gert Heerkes: "Ik ben tevreden met het punt. Niet zo zeer op basis van de hele wedstrijd, maar we staan wel met 0-1 achter.
Mijn ploeg heeft 2x enorm gestreden deze week."