Colofon

(c) Stichting Almelo Nieuws

De berichtgeving op deze site wordt aangeleverd door vaste vrijwilligers en kan eveneens worden aangeleverd door organisaties en particulieren uit de regio van Almelo. Bedenk dat u bij het aanleveren van foto's alleen eigen gemaakte foto's worden aangeleverd. Het is voor de redactie ondoenlijk om eventueel copyright van foto's van anderen uit te zoeken zonder brongegevens. Claims in deze wijzen wij dan ook af. Indien wordt aangetoond dat onterecht gebruik wordt gemaakt van foto's met copyright, worden deze onmiddelijk verwijderd. 

 
 
Redactie: Redactie is bereikbaar via email: Klik hier
  of telefonisch onder nummer:  
 
  Nieuwsberichten kunt u via bovenstaande aanleveren.
Plaatsing van aangeleverde berichten is zonder discussie ter beoordeling aan de redactie.
 
 
Webmasters:  Voor het melden van technische storingen of fouten op deze website: Klik hier
     
 
Resolutie: Deze website komt het beste tot zijn recht met een resolutie van 1024x768.  
 
Aansprakelijkheid: Almelo Nieuws  is niet aansprakelijk voor virussen en schade's aan uw PC.
Almelo Nieuws is eveneens niet aansprakelijk voor eventuele juridische gevolgen op door derden aangeleverde en door ons geplaatste berichten op AlmeloNieuws.nl.
 
 
Adverteren: Bedrijven in Twente kunnen tegen een geringe vergoeding, hun bedrijfslogo met Link naar hun website, laten plaatsen in de Random van AlmeloNieuws.nl. De bijdrage daarvoor, wordt benut om de onkosten van de website AlmeloNieuws.nl te kunnen bestrijden. Interesse? Neem dan contact met ons op.  
 
Vrijwilliger worden: Heeft u interesse om medewerker te worden? Kunt u redactioneel uit de voeten en/of maakt u ook mooi foto's? Meldt u dan aan voor een vrijblijvend gesprek!  Klik hier
 
Copyright: Op alle op de website van AlmeloNieuws.nl geplaatste artikelen en/of foto's cq afbeeldingen, is het auteursrecht van toepassing. Behoudens schriftelijke toestemming van de Stichting Almelo Nieuws, is het wedergebruik van het op Almelo Nieuws.nl gepubliceerde, derhalve verboden en kan het gebruik daarvan in welke zin dan ook, tot juridische gevolgen leiden.  

Fotografen

Voor AlmeloNieuws.nl zijn met regelmaat de volgende fotografen op pad of worden/werden foto's collegiaal aangeleverd:

Freek Buitenweg - Nick Zweers - Jan Bril - Coen Mulder - Alexander KampPatrick Weegink - Kilian van der Zwaag - Clemens Brughuis - Suus & Zo - Patrick Stroobach - Alwin Winkel FotografieTerug naar vorige pagina