Sportberichten


Plaatsing  
 
01-10-2011  

Avonddressuur THC Almelo geslaagd evenement

 

ALMELO – Drie avonden lang werd op het Twents Hippisch Centrum te Almelo tot in de late uurtjes gestreden om de hoogste eer in de dressuurklassen B t/m Z. Terwijl elders de indoorwedstrijden zijn begonnen deed men dat op de all weatherbodem in Almelo nog lekker buiten onder kunstlicht en dat trok massaal deelnemers uit de wijde regio. Vrijdagavond werden wedstrijden verreden in de klassen M en Z.

Malou Hoefman van de Heemruiters uit Mariënberg wist met Zidane in twee Z proeven de overwinning te behalen door scores van 220 en 224 punten. Susan Sevensma-van Stapele – Horstlinde Hengelo – eindigde in beide proeven met Adior als tweede.
In de eerste proef werd de Hardenberger Piet Heidekamp met Wasilios derde en in de tweede proef eindigde Jodi Hofhuis van de Dinkelruiters met Feike als derde.

Hoefman was ook succesvol in de klasse M1 met haar andere paard Boelie. Tweehonderd punten waren hier voldoende voor de overwinning in de tweede proef. In de eerste proef eindigde zij als tweede met 193 punten achter de Markelose Leontine ter Harmsel-Zanderink die met Bon Bon 196 punten van de jury kreeg.
Wierdenaar Jeroen Verhoeckx was met Bartan de beste met 197 punten in de klasse M2. In de tweede proef M2 was dat Anne-Lauren Stoteler van de organiserende vereniging De Looleeruiters met haar paard Bean in een score van eveneens 197 punten.


Uitslagen M en Z dressuur 30-09-2011 THC Almelo
Uitslagen L1 en L2 dressuur 29-09-2011 THC Almelo

Archief
Terug naar vorige pagina