Sportberichten


Plaatsing  
 
29-09-2011  

Looleeruiters vooraan bij dressuur THC

 

ALMELO – In drie van de vier B-proeven ging woensdagavond op het Twents Hippisch Centrum de overwinning naar amazones van de organiserende vereniging De Looleeruiters. Cathie Bolk behaalde met Chocolate Cookie de hoogste score van de dag met 205 punten in de tweede proef van groep 2. Anouck Legebeke met Mister Maiky en Lisanne Wittenhorst met Utah werden gedeeld tweede met 202 punten.
Clubgenote Marleen de Jong werd in de eerste proef van groep 2 winnaar met Cocaine in een totaal van 202 punten. Anouck Legebeke werd hier wederom tweede met 200 punten en Lisette Martens reed Bonbon C naar plaats drie in 197 punten.
Marjolein de Vries zorgde met Casice voor de derde cluboverwinning. In de eerste proef werd ze eerste met 198 punten en in de tweede proef derde met 194 punten. Carolien Kasifa met Speyckbosch Discovery (192) en Jolande Lammertink met Vorina (190) werden hier tweede en derde.
De enige niet- Almelose overwinning ging naar Joyce Nijenkamp met Acoretto in de tweede proef van groep 1.
Ook donderdag- en vrijdagavond zijn er nog gratis toegankelijke dressuurwedstrijden in de klassen L, M en Z bij kunstlicht op het Twents Hippisch Centrum aan de Bosrand.

Archief
Terug naar vorige pagina