26-09-2011

AKC/Ermasport kansloos in Gorredijk

GORREDIJK - Na de overwinning tegen SCO volgde dit weekend een wedstrijd tegen kampioenskandidaat lDODK in Gorredijk. Helaas was er maar 3 minuten sprake van een wedstrijd want door een zeer slappe en ongeconcentreerde start stond het toen al 4-0. De eerste helft verliep dramatisch voor de Almeloërs en bij rust keek de ploeg tegen een 13-4 achterstand aan.
Er werd te slap gespeeld maar ook de aanwezige kansen om de score een dragerlijker aanzien te geven werden gemist. De tweede helft verliep iets beter, hoewel er nog steeds te veel kansen om zeep werden geholpen. Hierdoor kwam een zeer verdiende 26-12 overwinning voor de Gorredijkers op het scorebord te staan. Volgende week zal AKC/Ermasport in de thuiswedstrijd tegen Amicitia Vriezenveen uit een ander vaatje moeten tappen, want de uitslag in deze streekderby zou wel eens cruciaal kunnen zijn in de strijd tegen degradatie!