18-09-2011

Eindelijk winst voor AKC/Ermasport

ALMELO - In een meer spannende dan hoogstaande wedstrijd heeft AKC de eerste punten van het seizoen gepakt. Tegen SCO werd de eerste overwinning geboekt, die zeer belangrijk kan blijken te zijn in de strijd tegen degradatie. AKC begon de eerste helft voortvarend en kwam op een 5-2 voorsprong. Helaas volgde net zoals een week eerder een scoreloze fase waarin zelfs een 5-6 ruststand ontstond.Tot 15 minuten voor tijd bleef AKC achter SCO aanlopen, toen wisten de almeloers zich te herpakken en uiteindelijk door de 11-10 van Kelly Maas de wedstrijd naar zich toe te trekken. Al met al een gelukkige maar zeer belangrijke overwinning. Volgende week wacht titelkandidaat LDODK, wederom een lastige tegenstander. (bron:Mark Landhuis)

Fotoreportage: Nick Zweers Fotografie