12-09-2011

AKC verliest in Wageningen

Archieffoto Nick Zweers
  WAGENINGEN - Na de kansloze nederlaag van een week eerder, begon AKC voortvarend aan de tweede competitiewedstrijd tegen Vada. Halverwege de eerste helft was er een 1-5 voorsprong, die helaas erg snel uit handen werd gegeven. Slordige aanvallen en ongeconcentreerd verdedigen brachten Vada weer terug in de wedstrijd. De 6-5 achterstand bij rust was dan ook compleet onnodig helemaal gezien het verdere verloop van de wedstrijd.
In de tweede helft bleef AKC goed verdedigen tot 15 minuten voor het einde stond men slechts 1 doelpunt achter. Toen brak een gebrek aan scorend vermogen AKC op, wat resulteerde in een ietwat geflatteerde 16-11 overwinning voor Vada. Ondanks de nederlaag kan men toch gedeeltelijk met een goed gevoel terug kijken op de wedstrijd. Het spel vertoont verbetering, het is nu nog zaak om eens 70 minuten goed te spelen. (bron:Mark Landhuis)