Sportberichten


Plaatsing  
 
10-09-2011  

FC Twente delft onderspit in Kerkrade

 

KERKRADE – FC Twente verloor de koppositie door een nederlaag in Kerkrade tegen Roda JC. De Enschedeërs begonnen nog wel goed aan de wedstrijd en namen na een haf uurtje de leiding door Marc Janko die een rebound verzilverde (0-1).
Roda JC raakte niet van slag en wist binnen een minuut weer langszij te komen doordat Vormer de pass van Mitchell Donald in het doel van Mihaylov wist te werken, zodat de thee kon worden gedronken met een gelijke stand.
Amper begonnen in de tweede helft keek FC Twente al tegen een achterstand aan toen Mitchell Donald de lange pass van Jimmy Hempte goed verwerkte en hard inschoot (2-1).
FC Twente probeerde nog wel langszij te komen maar fallde in de afwerking en kwam niet verder dan een schot tegen de paal van Willem Janssen.

Commentaren:
Co Adriaanse:
‘Ruiz werd zeker gemist’
Vormer: ‘We mogen trots zijn’

Roda JC - FC Twente 2-1 (1-1)
0-1 Janko (35)
1-1 Vormer (36)
2-1 Donald (47)


Arbiter: Liesveld
Geel: Delorge, Pluim


Opstellingen:
Roda JC: Kieszek, Monteyne, Biemans, Wielaert, Hempte, Delorge (De Beule/76), Vormer, Donald (Pluim/64), Fledderus, Djoum, Junker (Malki/84).
FC Twente: Mihaylov, Cornelisse, Douglas, Wisgerhof (Berghuis/61), Tiendalli (Buysse/76), Brama, Janssen, Fer, De Jong, Janko, John.

Archief
Terug naar vorige pagina