Sportberichten


Plaatsing  
 
30-08-2011  

Sport- inkijk over de schutting RKSV Bornerbroek

 

BORNERBROEK – Toekomstige jonge sporters van de R.K.S.V. Bornerbroek krijgen tijdens de Open Dag op 7 september a.s. een clinic in beide teamsporten.
De Open Dag start om 13.30 uur met een inloop. Om 13.45 uur begint het hoogtepunt van de dag: de voetbal- en handbalclinic. Hierin krijgen de aanwezige jonge sporters een inkijk in beide sporten. Onderdelen van de voetbalclinic zijn onder meer een techniektraining, schieten vanuit de lucht en een wedstrijd in een opblaasbaar voetbalspel. Voor de toekomstige handballers staat een skippyslang estafette, leren passeren, schieten op doel en mikken op de opblaasbare “Oranje Leeuw” op het programma. Alle clinics worden gegeven onder professionele begeleiding.
,,We hebben er weer een gaaf programma van gemaakt”, aldus Anja Bolscher, lid van de activiteitencommissie R.K.S.V. Bornerbroek. ,,Vorig jaar was het zo’n groot succes, dat we ook dit jaar weer flink uitpakken met leuke activiteiten.” Om mee te doen met de clinic, is het niet nodig om lid van de vereniging te zijn. Iedereen tussen de 4 en 12 jaar is welkom en deelname is gratis. Ook ouders zijn van harte welkom. Voor hen staat een kop koffie klaar.
Meer informatie over de Open Dag 2011 en over de vereniging vindt u op de website van R.K.S.V. Bornerbroek:

Archief
Terug naar vorige pagina