Sportberichten


Plaatsing  
 
23-08-2011  

Atletiekinterland Nederland–Westfalen Almelo

 

ALMELO, zaterdag 3 september, aanvang 12.00 uur, entree vrij

De Almelose atletiekvereniging SISU organiseert voor de 4e keer in haar bestaan de Interland Nederland – Westfalen voor junioren.
Deze interlands werden in het verleden afwisselend toegewezen aan atletiekverenigingen door geheel Nederland. In 2005 vroeg de Atletiekunie aan SISU of zij deze wedstrijd voor haar rekening wilde nemen. Vanwege de uitstekende organisatie werd deze interland in 2007 en 2009 opnieuw in Almelo gehouden. In de tussenliggende jaren wordt de wedstrijd in Westfalen georganiseerd
SISU is er dan ook trots op om de atleten op de geheel gerenoveerde baan (nieuwe toplaag) weer te mogen ontvangen voor deze 36e atletiek editie.
Op de C-spelen van 27 augustus j.l. te Amsterdam kregen de Nederlandse juniorenatleten de gelegenheid zich te plaatsen voor deze interland.
Wellicht verschijnen in Almelo de kampioenen van de toekomst aan de start.
De Interland bestaat voor zowel de jongens als de meisjes uit 14 verschillende onderdelen: diverse baanonderdelen, discus, speer, ver- en hinkstapspringen, kogelslingeren en kogelstoten, hoog- en polsstokhoogspringen.
De wedstrijd begint om 12.00 uur reeds met het kogelslingeren omdat dit een onderdeel is dat om veiligheidsreden niet samen kan gaan met andere onderdelen. De officiële opening is echter om 13.00 uur. De prijsuitreiking staat om 17.00 uur gepland.

Archief
Terug naar vorige pagina