16-07-2011

Heracles Almelo verliest tegen Preussen Münster

Benjamin Siegert maakt het de Almeloërs lastig

MÜNSTER – Het trainingskamp in Billerbeck (D) verloopt voor Heracles Almelo niet al te best. Na het gelijkspel tegen Cambuur werd nu kansloos verloren van Preussen Münster met 4-0.
Het gebrek aan spelers en blessures doet zich gelden zodat coach Peter Bosz met een mix van A-spelers en jong talent uit het belofteteam moest aantreden.
Heracles acteerde zeer pover in het stadion van Münster en kwam in de eerste helft amper aan een fatsoenlijke aanval toe. Slechts Everton kreeg kort voor rust een kopkans maar mikte naast. Het in de 3e liga acterende Preussen Münster stond toen al met 1-0 voor maar ging slordig met de kansen om.
Na rust werden de Heraclieden feller en kregen zelfs een speloverwicht. Preussen Münster maakte echter handig gebruik van de ontstane ruimtes en counterde naar 4-0.
De gezichten stonden dan ook op onweer en niet iedereen is blij met de onsamenhangende selecties die Bosz het veld liet opdraven.

Preussen Munster-Heracles Almelo 4-0
Ruststand 1-0. 20. Kuhne 1-0, 75. Ormatelli 2-0, 76. Van Dijk (e.d.) 3-0, 87. Guvenesik 4-0.
Opstelling Heracles: Pasveer, Looms, vd Linden, Te Wierik, Van Dijk, Vejinovic, Bruns, Quansah, Pedro, Everton (45. Almubaraki, 70. Rienstra), Douglas.
Gele kaart: Van Dijk, Almubaraki