Sportberichten


Plaatsing  
 
24-06-2011  

Opnieuw toppaard minder tijdens CSI Twente

Springsport over voor Blauwendraad´s O´Brian
 

GEESTEREN - Blauwendraad’s O’Brian, het toppaard van Angelique Hoorn, is uit de springsport. Een simpel sprongetje tijdens de training maakte een einde aan de sport voor het 15-jarige toppaard dat net weer terug was aan de top en door bondscoach Rob Ehrens was opgenomen in de nationale equipe voor Hickstead over drie weken.
Blauwendraad’s O’Brian scheurde tijdens de trainingssprong van 1.20 meter, de pees in het rechterbeen, iets dat ook al gebeurde met het linkerbeen tijdens het toptoernooi van Calgary in 2009.
Angelique Hoorn besefte dat het over en uit was voor haar toppaard omdat revalidatie nu eenmaal de nodige tijd vergt en dan de leeftijd gaat tellen. Na de eerste schrik, liet ze dat de organisatie van het CSI Twente direct weten, maar pas donderdag lekte het teleurstellende nieuws uit rondom de pistes in Geesteren.
Dinsdagmiddag werd via AlmeloNieuws.nl al bekend dat BMC Unaniem van Ben Schröder op die dag was verkocht aan de schatrijke erfgename van het Onassis imperium Athina Onassis.

Lees ook HippischTwente.nl

< Angelique Hoorn in actie met Blauwendraad's O'Brian. Na opnieuw een revalidatie rest alleen nog een toekomst als dekhengst.

Archief
Terug naar vorige pagina