Sportberichten


Plaatsing  
 
20-06-2011  

De Scheg Deventer ontvouwt plannen


De educatieve winterspeelplaats van de toekomst
 

Van bouw tot Noord Europese beleving
De heer Salet van Witteveen+Bos beschreef tijdens het symposium het bouwproces van de overkapping. Veel aandacht is uitgegaan naar het energetische voordeel van de overkapping. Hij lichtte onder meer toe dat de ijskwaliteit en de veiligheid van de gasten voorop staan. Jora Vision verzorgde de slag van ontwerp tot consumentenbeleving.

Het concept met sport, beleving, educatie en duurzaamheid binnen één accommodatie is uniek in Nederland en transformeert De Scheg naar een volledig gethematiseerd Sport- en belevingscentrum. Bezoekers wanen zich vanaf 7 oktober 2011 in Noord Europa en worden door de characters Kim & Pim meegenomen op avontuur over de verlaten Noordpool.

Nieuwe concepten: één beleving!
Vanaf de Grande Opening op 7 en 8 oktober 2011 is een Dagje uit in De Scheg een geweldige beleving voor mensen uit alle windstreken en van alle leeftijden door het uitgebreide en gevarieerde aanbod.

Kinderfeesten sluiten perfect aan bij deze nieuwe beleving. Al vanuit huis begint het kinderfeest voor zowel de jarige als de genodigden via het internet, met het daadwerkelijke ‘VIP’ bezoek als ultiem hoogtepunt.

Dat De Scheg zich, met alle ontwikkelen op gebied van energie, educatie en duurzaamheid perfect leent voor schoolreizen mag een understatement zijn. Een compleet lespakket zal de verwachtingen van scholen, docenten en leerlingen meer dan overtreffen. De samenwerking met het onderwijs zorgt dat het aanbod past bij de vraag. De rol van combinatiefunctionarissen van Sportbedrijf Deventer is hierin nadrukkelijk terug te vinden.

Vanaf augustus beschikt De Scheg over volledig nieuwe vergaderzalen en horecagelegenheden met hoogstaande technische faciliteiten. Alle bedrijfsarrangementen, vergaderingen of personeelsfeesten zijn te combineren met diverse sporten, clinics of recreatiemogelijkheden waardoor ook dat een complete beleving zal zijn.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina