Sportberichten


Plaatsing  
 
18-06-2011  

Profs Heracles tegen Almelose selectie

Spelen voor Kans voor een Kind
 

ALMELO – Zaterdag 9 juli spelen de profs van Heracles Almelo een voetbalwedstrijd tegen een Almelose amateurselectie t.b.v. de stichting Kans voor een Kind. In de jaren ‘70/’80 werd die wedstrijd met regelmaat gespeeld, maar daar kwam tegen de negentigerjaren een einde aan. Die traditie werd vorig jaar weer in het leven geroepen en dat zal ook nu weer gebeuren op het veld van avc Heracles aan de Bornsestraat, waar een der oudste tribunes van Nederland nog behouden is gebleven. De wedstrijd staat o.l.v. scheidsrechter Bas Nijhuis. De amateurselectie zal worden gecoacht door de trainers Tino Stoop (ex- ON) en Rob Lamers van avc Heracles.
Oud- Heraclesprof Peter Reekers zal de baten van de wedstrijd overhandigen aan Willem Hoevers, initiatiefnemer van de stichting Kans voor een Kind.

De entree bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 2,50 voor de jeugd t/m 16 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Almelose amateurvoetbalclubs, C1000 Klaas Sanders - Binnenhof en De Gors, de Plus supermarkten, Hubo Stegeman, Coöp Albergen en Spar Bornerbroek.

De amateurselectie bestaat uit: Fatih Gence, Daniël Ungerer, Patrick Hofland, Joep Hulshof, Danny Barends, Maik Poelakker, Danny Kuipers, Carlos Sanchez, Joeri Schorn, Richard Boompaal, Gerrit Hendriks, Raimondo Pona, Ruud ter Beek, Peter Jansen, Mark Lorkeers, Harm Ligtenberg, Andrew Schröder en Tjibbe Dielemans.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina