Sportberichten


Plaatsing  
 
07-06-2011  

SV Rietvogels op zaterdag en zondag


Bert Hümmels
 

Hümmels meldde verder dat zich al een aantal spelers heeft gemeld en heeft verder goede hoop dat voor het sluiten van de overschrijvingstermijn op 15 juni a.s. nog meer inschrijvingen zullen volgen. Met de jeugdafdeling ging het aantal aanmeldingen vooral bij de mini’s omhoog en waren de prestaties naar tevredenheid. Bij de senioren werd het huidige vierde team kampioen.
Ook wil Hümmels de deur open houden voor DVO’71 om tot een fusie te komen. De leden vonden dat daar na vijf jaar van overleg niet teveel energie meer ingestoken moet worden, maar onderschreven de visie van Hümmels dat een fusie goed zou zijn voor het voetbal in de wijk De Riet.
Financieel is de club nog niet uit het dal, hoewel een behoorlijke inhaalslag is gemaakt. Hoofdbrekens vormt nog de eindafrekening van de energienota die als ‘lijk uit de kast’ viel. Bijkomend probleem is dat de club drie aansluitingen heeft waardoor dat niet direct werd opgemerkt. Het vorige bestuur was vorig jaar overgestapt naar een andere leverancier en had daarbij een veel te lage voorschotnota aangedragen. Hümmels is in gesprek met de leverancier voor een betalingsregeling. Hümmels deed eveneens een klemmend beroep op de leden om zich actief in te zetten voor de club omdat het bestuur het niet alleen kan. Vooral doet zich het gemis voor van een sponsorcommissie met ingang naar ondernemers. Ook sprak hij zijn dank uit naar een aantal leden die achter de schermen het bestuur met raad en daad hebben bijgestaan.

Lees ook andere publicaties: 
Besturen is moeilijker dan gedacht 
Voormalig Rietvogelspreses boos over leugenmachine 
Tegenvallers voor SV Rietvogels

Archief
Terug naar vorige pagina