Sportberichten


Plaatsing  
 
01-06-2011  

Vrijdagavond Voetbaltoernooi bij SV Rietvogels

 

ALMELO - Na het succes van voorgaande jaren wordt op vrijdagavond 3 juni door SV Rietvogels op het sportcomplex De Riet het Vrijdagavond Voetbaltoernooi gespeeld. Daarbij gaat het om de prestatie, de sportiviteit en de gezelligheid. De wedstrijden staan onder leiding van officiële scheidsrechters van de KNVB en de wedstrijden duren elk 20 minuten die worden gespeeld in 2 poules.
De poulewinnaars spelen de finale en de nummers 2 de troostfinale. Naast eeuwige roem is er voor de beste 4 teams een prijsje te winnen. Het 4e team van SV Rietvogels dat kampioen werd met 118 doelpunten voor en 20 tegen, doet ook mee. De heren lopen al met de borst vooruit en beloven dat het geen 'makkie'  wordt voor de tegenstanders. 
Om de sfeer te verhogen is er muziek en de dames hoeven niet thuis te blijven maar zijn net zo welkom bij de bijna 83- jarige club als de heren voetballers. Kortom een sportief en gezellig toernooi dat om 18.30 uur begint. De entree is gratis, maar de hapjes en drankjes uiteraard niet!
Zaterdag 4 juni wordt bij SV Rietvogels ter afsluiting van het voetbalseizoen de juniorendag georganiseerd met festiviteiten en de mixed voetbalwedstrijden. Maandag 6 juni volgt dan de algemene ledenvergadering en wordt de nieuwe competitie-indeling bekend gemaakt.

Archief
Terug naar vorige pagina