Heracles Almelo wint nipt van FC Groningen

Ga naar pagina: 1 | 2
Volgende pagina

De sfeeractie kende een valse start door een verkeerd afgespeelde tune.

Een misverstand achterin bij FC Groningen waarbij Jonas Ivens keeper Luciano da Silva in de weg zit.

Even later schuift Samuel Armenteros de bal in het Groningse doel.

Terwijl Armenteros op de grond ligt kunnen de Groningen-spelers de achterstand nog niet vatten...

...net als het scorebord, dat in de tweede helft weer naar behoren functioneert.

De 'backs' Mark Looms en Tim Breukers (op de foto) kregen veel ruimte om op te komen.

Met een kapbeweging ontdeed Darl Douglas zich van Andreas Granqvist...

...en schoof de 2-0 binnen tot grote vreugde van de Heraclieden.

Die vreugde was door een snel tegendoelpunt weer van korte duur.

Overtreding op de rand van het 16-meter gebied.

Samuel Armenteros wordt in het blikveld van scheidsrechter Jan Wegereef naar de grond geduwd.

Deze Groningse vrije trap van Leandro Bacuna ging rakelings over het doel van Remko Pasveer.

Dankzij de kopbal van Samuel Armenteros kwam Heracles Almelo op een 3-1 voorsprong.
Net als in de eerste helft wist FC Groningen binnen een minuut tot 3-2 terug te komen.

Antoine van der Linden in de aanval met tegenstander Maikel Kieftenbeld.