Sportberichten


Plaatsing  
 
29-04-2011  

CSI Twente blijft toch op Erve Maathuis

 

GEESTEREN – Het CSI Twente wordt ook dit jaar gehouden op de vertrouwde locatie van het Erve Maathuis. De organisatie van het hippische festijn en de nieuwe eigenaren van Stal Maathuis zijn dat donderdag overeengekomen. De 37ste editie van het CSI Twente wordt gehouden van woensdag 22 tot en met zondag 26 juni.

Bestuurslid Gert-Jan Oplaat van het CSI Twente is blij met het bereikte akkoord. “We slaan met de familie Huzink de handen inéén in het belang van dit geweldige evenement. Als bestuur van het CSI Twente zijn we verheugd dat we op de oude locatie kunnen blijven. Daarom trekken we de aanvraag van de vergunning voor de nieuwe locatie in.”
Ook Ewald Huzink, woordvoerder van de nieuwe eigenaren van Stal Maathuis, zegt opgelucht te zijn. “Dit is gewoon de beste oplossing. Ik houd van het CSI Twente, dat kan nu blijven waar het al die jaren heeft gezeten. Dit is goed voor de sport en voor de gemeenschap. Alle aandacht kan er nu op gericht worden er weer een fantastisch concours van te maken.”

Het concours hippique van de landelijke rijvereniging St. Joris wordt ingepast in het CSI-programma en van donderdag tot en met zaterdag.

Archief
Terug naar vorige pagina