Sportberichten


Plaatsing  
 
23-04-2011  

Heracles pakt ook De Graafschap


Overtoom troeft Breinburg af.
 

ALMELO – Zonder tot groots voetbal te komen waren de Heraclieden in de eerste helft heer en meester. Het duurde echter wel tot vlak voor rust voordat Everton in zijn 150e wedstrijd zijn 15e doelpunt in deze competitie kon laten aantekenen, omdat centrale verdediger Buijs de bal te ver van zijn borst liet stuiteren waardoor Everton de bal achter doelman Waterman kon tikken.
Na rust werd het getoonde spel van beide teams er niet beter op, zij het dat Bargas de Vijverberg-bewoners zelfs langszij kon brengen. Pasveer voorkwam echter dat onheil. Het was ook zo’n beetje de laatste keer dat Pasveer nog enig werk moest verrichten want de Heraclieden bleven in balbezit zonder tot groots voetbal te komen en zonder kansen te creëren
Vlak voor tijd kreeg Kujala zijn 2e gele kaart en moest De Graafschap nog enkele minuten met 10 man verder. Overtoom profiteerde in blessuretijd door een afvallende bal met een omhaal achter Waterman tegen het net te deponeren. De Heraclieden blijven dus meedingen naar de Play Off om Europees voetbal en zijn FC Utrecht gepasseerd. Utrecht moet nu dus winnen van Vitesse om de Almeloërs weer voorbij te gaan.

< Fotoreportage: Nick Zweers
Klik hier voor alle 116 foto's.


Reactie Peter Bosz: 'We maken een goede kans op de Play Off'

Heracles Almelo - De Graafschap 2-0
1-0 Everton (41)
2-0 Overtoom (90+2)
Arbiter: Van Sichem
Geel: Fränkel, Buijs, Vejinovic,
Rood: Kujala (88/2xg)
Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms, Quansah, Vejinovic, Overtoom, Douglas (Rienstra/84), Armenteros (Plet/90+1), Everton (Cairo/90+1).
De Graafschap: Waterman, Wormgoor, Broekhof, Buijs, Fränkel, Jüngschlager, Kujala, Rose, Breinburg (Sebens/79), Poepon, Bargas.

Fotoreportage (27 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina