Sportberichten


Plaatsing  
 
11-04-2011  

‘Kans voor een Kind´ op shirt Heracles

 

ALMELO – Heracles Almelo speelt komende zondag tegen PSV niet met de normale vermelding van hoofdsponsor Royal ten Cate op het shirt maar met het logo van de stichting ´Kans voor een Kind´.
Doel is de activiteiten van de stichting meer onder de aandacht te brengen van het publiek. De stichting ´Kans voor een Kind´ vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet makkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte dan wel sociale of maatschappelijke omstandigheden. Voor het vervullen van wensen is financiële hulp van derden onontbeerlijk.

De spelers van Heracles Almelo zetten zich vaker in voor de stichting en willen dit goede doel ook via deze wijze onder de aandacht brengen. Voorafgaand aan de wedstrijd zullen eveneens ernstig zieke kinderen meelopen in de line-up.
De lijnen tussen de stichting en Heracles Almelo zijn kort. Oud- verzorger en huidig sociaal-maatschappelijk medewerker van Heracles Almelo, Willem Hoevers is een der initiatiefnemers van de stichting. ´ We zijn erg dankbaar dat hoofdsponsor Ten Cate eenmalig het shirt ter beschikking stelt aan onze stichting´, zegt Hoevers dankbaar.
De extra financiële hulp moet dus van het publiek komen en misschien ook wel van de spelers van PSV!!!

< Kwame Quansah is in zijn thuisland Ghana maatschappelijk zeer actief. Hij stichtte er een voetbalschool
om zijn landgenoten meer maatschappelijke toekomst te bieden als toekomstig profvoetballer. 
 

Archief
Terug naar vorige pagina