Sportberichten


Plaatsing  
 
01-04-2011  

Heracles niet door met Reekers en Cairo

 

ALMELO – Voor Peter Reekers (29) en Ellery Cairo (32) valt op het einde van deze competitie het doek bij Heracles Almelo. De club biedt beide spelers geen nieuwe verbintenis aan.
Verdediger Reekers kwam sinds 2000 voor Almelo uit en maakte in de seizoenen 2007/2009 een ‘uitstapje’ naar VVV Venlo. Peter Reekers speelde tot nu toe 171 keer in de hoofdmacht van de Almeloërs en maakte daarin totaal 4 doelpunten.
Ellery Cairo raakte na het vorige seizoen buitenbeeld bij NAC Breda en kwam transfervrij over naar Heracles Almelo. In de 4 wedstrijden die hij tot nu toe speelde in de hoofdmacht maakte hij 1 wonderschoon doelpunt.
Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma: “We zijn zeer tevreden over hoe beide spelers hun rol hebben ingevuld. Ze fungeerden als stand-in voor respectievelijk Birger Maertens en Darl Douglas en deden dat goed als het nodig was. We kiezen voor komend seizoen in die rol voor jonge spelers zoals Mike te Wierik en Anmar Almubaraki die zich kunnen doorontwikkelen. We zijn Peter en Ellery enorm dankbaar voor de bijdrage die ze aan onze club hebben geleverd, als speler én als mens.”

Archief
Terug naar vorige pagina