Sportberichten


Plaatsing  
 
23-03-2011  

Transfernieuws van Heracles Almelo

 

ALMELO - Tim Breukers (23) en Mike te Wierik (18) spelen ook komend seizoen voor Heracles Almelo. De opties in de contracten van beide verdedigers zijn gelicht waardoor ze tot de zomer van 2012 onder contract staan.

Breukers maakte in 2007 de overstap van Quick ’20 naar Heracles Almelo en speelde inmiddels 93 competitieduels.
Te Wierik kwam in januari 2010 over van de gezamenlijke Voetbalacademie van Heracles Almelo en FC Twente en debuteerde eerder dit seizoen in de uitwedstrijd tegen PSV. Hij speelde inmiddels vijf keer in de hoofdmacht. “Tim en Mike zijn allebei goede nuchtere jongens uit de regio waar we erg tevreden over zijn”, vertelt directeur Nico-Jan Hoogma. “We weten wat we aan ze hebben en we zijn er blij mee dat ook deze spelers langer bij ons blijven.”

Mark-Jan Fledderus vertrekt aan het einde van de competitie definitief naar Roda JC. Het contract van de Coevordenaar liep af en kon vrij vertrekken.
Fledderus tekent bij Roda JC voor 3 jaar, een periode die hij er ook bijna op heeft zitten bij Heracles Almelo. Door blessures speelde hij maar 68 duels en maakte daarin 9 doelpunten. Dit seizoen is wel het beste in zijn Almelose periode. Voordien speelde de 28-jarige linkspoot voor o.a. FC Groningen, Stormvogels Telstar en SC Heerenveen.

Archief
Terug naar vorige pagina