Sportberichten


Plaatsing  
 
12-03-2011  

Heracles ruim langs Excelsior

 

ALMELO - Na de denderende overwinning op Vitesse van enkele weken geleden kon al voorzichtig naar het linker rijtje worden gekeken en dat is na de winst in de uitwedstrijd tegen Groningen en de 4-1 zege vanavond op Excelsior zelfs al haalbaar komend weekend als Heerenveen de tegenstander is.
Het balvaardige Excelsior riep de ellende vanavond al na 25 minuten over zich af toen Bovenberg de doorgebroken Everton bij zijn shirtje pakte, waarna hij door scheidsrechter Blom met rood van het veld werd verwezen. Excelsior kwam niet meer aan aanvallen toe en zeven minuten later schoot Fledderus bekeken de 1-0 op het bord. Heracles kreeg meer kansen maar verzilverde deze pas na de pauze toen Quansah de 2-0 binnen poeierde. Looms ging 10 minuutjes later de diepte in, kreeg de bal op tijd en kreeg ook nog eens de hulp van Excelsior-doelman Pellatz om de 3-0 te laten aantekenen.
Heracles verslapte waardoor Fernandes de eretreffer voor de Rotterdammers op zijn naam kon zetten (30-1). Trainer Bosz reageerde door Plet in te brengen als vervanger van Armenteros en werd in blessuretijd door de lange spits beloond met de vierde treffer voor de Almeloërs (4-1).

< Foto - Harrie Broeze
Klik hier voor meer foto's van Harrie Broeze

Commentaren:
Peter Bosz:
'Knappe prestatie'
Pastoor: 'Nog zeven duels'
Blom: 'Dit zijn de regels'
Bovenberg: 'Ik raakte hem licht aan'

Heracles Almelo - Excelsior 4-1
(1-0)
1-0 Fledderus (33)
2-0 Quansah
3-0 Looms
3-1 Fernandes (75)
4-1 Plet(90)


Arbiter: Blom
Geel: Maertens,Vejinovic
Rood: Bovenberg(23), Bosz (89)

Opstellingen:
Heracles Almelo:
Pasveer, Breukers, Maertens(Reekers/71), v.d.Linden, Looms, Quansah, Overtoom,Fledderus (Vejinovic/71), Douglas, Armenteros (Plet/80), Everton
Excelsior: Pellatz, Bovenberg, Nieveld,Ramsteijn, Nelom,Roorda, Clasie (Wattamaleo/46),De Graaf (Lagouireh/82) Koolwijk, Bergkamp(Gudde/27), Fernandez

Archief
Terug naar vorige pagina