Sportberichten


Plaatsing  
 
02-03-2011  

Turnsters Achilles boeken succes

 

HARDENBERG- Zaterdag jl. was de derde plaatsingswedstrijd en tevens regiofinale van de 3e divisie turnen in Hardenberg. Achilles W.I.L. heeft tijdens deze derde plaatsingswedstrijd goede resultaten neergezet, waarbij maar liefst vier turnsters doorgaan naar de districtsfinale!
De eerste wedstrijd deden we met een instapper mee, Rachéll Hulst. Zij turnde een goede wedstrijd en eindigde op de 18e plaats.
De tweede wedstrijd hadden we vijf turnsters: Elise Gast, Marit Janssen, Rianne Hobert, Laura de Jonge en Maud Kleisen. Deze vijf pupillen, categorie pupil , begonnen allemaal met een goede oefening op balk. Zij hebben alle vier een goede wedstrijd geturnd. Dit resulteerde in een mooie 10e plaats voor Rianne, Marit 15e, Elise 16e, Laura 23e en Maud 29e.
Tijdens deze wedstrijd konden de dames zich plaatsen voor de eerste landelijke, halve finale, en voor de districtfinale. Rianne, Laura en Marit, hebben zich weten te plaatsen voor de districtfinale !

In de derde wedstrijd hadden wij drie turnsters in de categorie pupil 2: Karlijn Davina, Allyson Veldkamp en Lorraine Mantiri. Alle drie turnden zij een erg goede wedstrijd. Dit resulteerde in een erg mooie 5e plaats voor Allyson, Lorraine werd 8e en Karlijn eindigde op de 19e plaats. Van deze dames heeft Allyson zich geplaatst voor de districtfinale op 23 april in Doetinchem.
 

Archief
Terug naar vorige pagina