Sportberichten


Plaatsing  
 
06-03-2011  

Heracles geeft Groningen mokerslag

 

GRONINGEN – Heracles Almelo heeft de volle overwinning behaald in de uitwedstrijd tegen FC Groningen en deelde daarmee een mokerslag uit voor de mannen van trainer Huistra. De Almeloërs begonnen slecht aan de wedstrijd en stonden na 12 minuten achter door een kopbal van Tadic uit een voorzet van Enevoldsen. Even later miste Granqvist jammerlijk vanaf de stip nadat Quansah Tadic haakte. Groningen liet de kopjes hangen en Heracles kwam langzaam in heaar spel. Een ‘lucky’ treffer van Everton drukte de kopjes nog verder omlaag en de snelle treffer van Armenteros vlak na de rust gaf de Groningers de genadeslag. Everton stelde 20 minuten later de zege helemaal veilig door voor de tweede keer het net te vinden en de tweede treffer van Armenteros in de slofase telde alleen nog voor de statistiek. Voor Groningen waren de druiven zuur omdat Europees voetbal in de gevarenzone komt. De Heraclieden konden zich na de terugreis in het carnaval in Oldenzaal storten zoals trainer Bosz in een interview aangaf.
Zaterdag wacht Heracles een zware wedstrijd tegen het technisch begaafde Excelsior.

Foto: Harrie Broeze (Klik hier voor meer foto's)

Commentaren:
Bosz: Het was niet meer dan geluk
Huistra: Opnieuw duel weggegeven
Pasveer: Gewoon geluk gehad 

FC Groningen - Heracles Almelo 1-4
1-0 Tadic (12)
1-1 Everton (42)
1-2 Armenteros (44)
1-3 Everton (65)
1-4 Armenteros (89)


Arbiter: Gözübüyük
Geel: Quansah, Hiariej, Granqvist, Fledderus
Bijzonderheid: Granqvist (FC Groningen) mist strafschop (18)


FC Groningen: Luciano, Lachman (Kieftenbeld/75), Ivens, Granqvist, Stenman, Enevoldsen (Holla/75), Hiariej (Mamedov/57), Pedersen, Sparv, Tadic, Bacuna.
Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms, Quansah (Rienstra/70), Overtoom, Fledderus (Vejinovic/81), Douglas, Armenteros (Plet/90), Everton.

Archief
Terug naar vorige pagina