Sportberichten


Plaatsing  
 
25-02-2011  

FC Twente mag opnieuw naar Rusland


Wout Brama
 

ENSCHEDE – Bijna lagen ze eruit de Tukkers uit Enschede. In de eerste helft werd men door Rubin Kazan verrassend op een 0-2 achterstand gezet en was de totaalstand gelijk. Brama schoot in handen van de Russische keeper en de Jong kon net niet bij een mooie pass van Theo Janssen. Even dreigde dus een debacle. Het was uitblinker Janssen die met een fraai afstandsschot de hoop terug bracht op slag van rust.
Na rust kwam FC Twente feller uit de startblokken en binnen twee minuten kopte Douglas de corner van Janssen in het net waardoor de Tukkers geconcentreerd het gelijkspel en de voorsprong uit het eerste duel tot het fluitsignaal overbrugden.
De geboortige Almeloër en oud- speler van PH Wout Brama; “We zijn te nonchalant de wedstrijd in gegaan. Dat mag niet, maar die dingen gebeuren. Het is onnodige energieverspilling. Dit is een goed begin van een belangrijke week. De mooie maanden komen eraan." Over de nieuwe tegenstander Zenith St. Petersburg; “We zijn Rusland nu gewend. We zullen goed voorbereid die kant op gaan. Ik weet nog niet heel veel van de ploeg. 33 jaar geleden haalde Twente halve finale Uefa, dus we hebben nog een record te verbreken."

Archief
Terug naar vorige pagina