Sportberichten


Plaatsing  
 
12-02-2011  

DVO´71 verliest van rode lantaarndrager SVI (3-0)


Danny Kuipers had zijn schorsing er op zitten, maar dat mocht niet baten.
 

ITTERSUM – Promovendus DVO’71 begon sterk aan de competitie in de 2e klasse van het zaterdagvoetbal, maar inmiddels verloor de club o.l.v. oefenmeester Manuel Sanchez Torres vier keer op rij en is het afgezakt naar de onderste regionen.
Voor rode lantaarndrager SVI uit Ittersum was DVO’71 een onbeschreven blad en stond er dus eveneens iets op het spel. Beide teams begonnen zenuwachtig en speelden slordig. Met Danny Kuipers in de gelederen kreeg DVO’71 de eerste goede kans op een voorsprong maar goed keeperswerk van de tegenstander voorkwam erger voor de thuisclub. DVI kreeg eveneens een paar goede kansen maar tot de rust bleef het gelijk.
Na de pauze kwam vooral DVI feller uit de startblokken en na zes minuten werd een vrije trap van Steenbergen van richting veranderd waardoor de Almelose goalie kansloos werd. Dezelfde Steenbergen was ook de aangever van het tweede doelpunt dat door van den Bosch keurig werd afgerond. SVI ging nadrukkelijk op jacht naar een nog ruimere voorsprong en verwaarloosde de verdedigende taken waardoor DVO’71 meerdere kansen kreeg om dichterbij te komen doch dit verzuimde. Tien minuten voor tijd zorgde uitblinker Steenbergen voor zekerheid door zijn tweede doelpunt te scoren via een leep schot dat de Almelose doelman volkomen verrastte. DVO’71 staat nu derde van onderen met nog 3 puntjes voorsprong op SVI en een puntje op De Esch. Aanstaande zaterdag moet DVO’71 naar koploper AZSV in Aalten.

Archief
Terug naar vorige pagina