Sportberichten


Plaatsing  
 
09-02-2011  

DVO’71 ‘thuis’ onderuit tegen ASC’62 Dalfsen

 

BORNERBROEK – Met enige onregelmatigheid ontvangt de redactie wel eens voetbalverslagen van clubcorrespondenten. Soms ook wordt de redactie gemaand het vooral op de website van AlmeloNieuws.nl wereldkundig te maken als dat door omstandigheden wat te lang duurt in de ogen van de inzender. Hendry Bosch stuurt af en toe namens DVO’71 een verslag van eigenhand in en zo kregen wij maandag jl. het bericht dat het sterrenteam van DVO’71 zaterdag jl. nogal was benadeeld door de scheidsrechter door onterecht een doelpunt aan bezoeker ASC’62 uit Dalfsen toe te kennen.
DVO’71 dat tegenwoordig haar thuiswedstrijden in Bornerbroek speelt, verloor dus opnieuw (0-1) en de promovendus zakt na een aanvankelijk goed begin dus wat terug.
Opmerkelijk is echter het verschil in beleving van het verslag van Bosch en de scribent van ASC’62. Aangezien AlmeloNieuws.nl deze keer geen ‘spion’ bij de wedstrijd had, volstaat de redactie maar met een Link naar de website van bezoeker ASC’62 en een Link naar de website van het thuisspelende DVO’71 om zelf te kunnen ervaren dat een wedstrijd geheel door verschillende brillen gezien kan worden.

Archief
Terug naar vorige pagina