Sportberichten


Plaatsing  
 
03-02-2011  

Handbalvereniging Stevo is op zoek naar heren!

 

GEESTEREN - Handbal is één van de meest toonaangevende sporten in de Scandinavische landen maar ook bij onze naaste buren, Duitsland. Deze sport kent namelijk explosiviteit, kracht, en snelheid. Handbal is een dynamische contactsport met een snelle afwisseling tussen aanvallen en verdedigen met soms balsnelheden van wel honderd km per uur.
Jarenlang is de handbalverenging Stevo met 2 herenteams uitgekomen in de zaalcompetitie van NHV Twente. Helaas zijn door verschillende omstandigheden leden afgevloeid, daarom willen wij graag langs deze weg het mannenhandbal onder uw aandacht brengen. Een minpunt is op dit moment de trainingslocatie en trainingstijden. Maar nu de gemeente Tubbergen daadwerkelijk gaat beginnen met de bouw van een tweede sporthal in Tubbergen zal daar volgend seizoen verandering in gaan komen.
Dus heb jij enig balgevoel, ben je woonachting in Geesteren of omstreken, voel je geroepen en kom een keer langs tijdens een wedstrijd of een training. De heren van Stevo: een jonge groep mannen die houden van fanatiek trainen en willen presteren, maar zeker de gezelligheid niet uit het oog verliezen. Bel gerust met onze aanvoerder Niek Huttinga (06-48974283) als je geïnteresseerd bent. Handbal jij, dan hoor je erbij!

Voor meer informatie omtrent de handbalvereniging Stevo:
www.stevohandbal.nl

Foto:Clemens Brughuis

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina