Sportberichten


Plaatsing  
 
28-01-2011  

Heracles toch nog een puntje in Nijmegen

 

NIJMEGEN – Een prachtige vrije trap van Fledderus een half uurtje voor het eind van de wedstrijd tegen NEC in de Goffert zorgde er voor dat Heracles Almelo nog een puntje meepakte uit Nijmegen.
Vooral de eerste helft begon matig met amper kansjes over en weer. Na een half uurtje kreeg Heracles Almelo een licht overwicht op de Nijmegenaren die evenals Heracles Almelo slordig speelden.
In de tweede helft wist Goossens de volledig vrijstaande topscorer Vleminckx te bedienen die prompt de bal achter Heracles doelman Pasveer schoof en daarmee NEC op voorsprong zette.
Heracles voerde daarna de druk op en dat resulteerde in een vrije trap van rechts diagonaal op de 16 meterlijn. Fledderus had een vrije trap bij de tweede paal in gedachten en tot ontzetting van alles wat NEC een warm hart toedraagt, verdween de bal onberoerd door doelman Cillessen in het net.
Na deze fraaie gelijkmaker kwam er meer spirit in de wedstrijd en golfde het spel heen en weer en deden zich kansrijke situaties voor beide doelen voor. Tot een doelpunt kwam het echter niet meer.
< meer foto's van Harrie Broeze klik hier

NEC - Heracles Almelo 1-1 (0-0)
1-0 Vleminckx (52)
1-1 Fledderus (63)

Arbiter: Sanders
Geel: Looms,Chatelle,Fledderus,Aamieux,Schone

Opstellingen:
NEC:
Cillessen,Will,Otten,Zomer,AmieuxChatelle(77/Fejzullahu),Sibum,Goossens,Zimling,Schone,Vleminckx
Heracles Almelo: Pasveer,Breukers, Maertens,v.d.Linden,Looms,Quansah,Overtoom,Fledderus,Douglas,Armenteros (83/Plet),Everton(60/Veijnovic)

Archief
Terug naar vorige pagina