22-01-2011

Heracles Almelo en AZ houden elkaar op 0-0

ALMELO - Heracles Almelo en AZ hebben elkaar op een 0-0 stand gehouden. Hierdoor heeft het team van Peter Bosz zich goed gerevancheerd na het 5-0 verlies afgelopen woensdag tegen FC Twente.

De eerste helft kregen Heracles en AZ over en weer kansen. Doelman Remko Pasveer stond op de juiste plaats bij het schot van Johann Berg Gudmundsson; deze kon worden gepareerd. Aan de andere kant mistte Mark Jan Fledderus – na een mooie actie van Willy Overtoom – net het doel van AZ doelman Sergio Romero.

Na rust stond doelman Remko Pasveer - en de even latere 'Man of the match' - op de juiste plaats om de doelpogingen van AZ te pareren. Voor Heracles was Fledderus dichtbij, maar zijn afstandschot werd door doelman Romero gepareerd. De voorzet van Marko Vejinovic kon niet worden binnengetikt. Het bleef 0-0 waardoor Heracles weer een puntje aan zijn puntentotaal kon toevoegen en precies 20 punten in totaal heeft uit 20 gespeelde wedstrijden.

Heracles Almelo - AZ 0-0

Arbiter: Braamhaar
Geel: Douglas, Marcellis

Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms, Quansah, Overtoom, Fledderus, Douglas, Armenteros, Everton (Vejinovic/69).
AZ Alkmaar: Romero, Marcellis, Moisander, Moreno, Klavan, Elm, Falkenburg (Ortiz/37), Schaars, Gudmundsson (Benschop/67), Sigthorsson, Martens (Van der Velden/78).