10-01-2011

AKC/Ermasport pakt eerste punten

ALMELO - In een bijzonder spannende wedstrijd heeft AKC/Ermasport de eerste punten in dit zaalseizoen gepakt. Het Friese SCO was het slachtoffer. Na een slechte eerste helft waar veel mis ging aan Almelose zijde stond er een terechte ruststand van 8-12 op het scorebord. SCO maakte de kansen goed af en wist het aanvalsspel van de AKC/ERMASPORT vaak te ontregelen. De Almeloers kwamen als herboren uit de kleedkamer en wisten in korte tijd de achterstand in te lopen naar 12-12. Vanaf daar ging het gelijk op en bleven de ploegen dicht bij elkaar. Tot 17-17 ging het gelijk op. In de laatste 5 minuten wist de Almelose ploeg de stand om te buigen naar 19-17 en dat bleef ook de eindstand.

< Uitblinker was Rik Landhuis die zijn directe tegenstander in de tweede helft volledig aan banden legde en hem niet meer tot scoren liet komen.

Doelpuntenmakers voor AKC/Ermasport: Ramon Post 5, Samantha Jonkman en Mark Landhuis elk 4, Roman Seifert 3, Pauline Schorn 2 en Mirte Geerdink 1