Sportberichten


Plaatsing  
 
27-12-2010  

Nieuw avontuur Almeloƫrs in Arctic Challenge

 

ALMELO – Van 15 t/m 22 januari a.s. gaan de Almeloërs Alain Götz (27) en Lars Elferink (35) voor de tweede keer de strijd aan met de weerselementen in een prestatietocht per auto van Lichtenvoorde naar de Poolcirkel en weer terug, de Arctic Challenge Tour 2011.
In 2009 deden de Almeloërs ook al eens mee aan deze zware rit waarin vooral vorst en sneeuw de belemmeringen zijn om tegen te strijden. Niet zozeer de overwinning telt, maar de prestatie en dat zonder hulp van volgauto’s met technisch team. In 2009 omzeilden de Almeloërs nog het reglement door een monteurteam per helikopter achter de hand te hebben, maar die publiciteitsstunt zit er deze keer niet in.
Toch willen beide met de zware tocht iets meer doen dan alleen de prestatie en zijn daarvoor opzoek naar een goed doel om dat te ondersteunen met een bijdrage van 1000 euro. Enkele voorwaarden zijn o.a. dat het moet gaan om een kleinschalig Almelo’s project waarbij de bijdrage een groot verschil uitmaakt om het te kunnen realiseren terwijl er niets aan de strijkstok mag blijven hangen. Projecten die affiniteit met computers of ICT hebben, genieten de voorkeur en dat heeft weer te maken met de sponsors Shock Media BV en Multimedia Center.

Grijp die kans en geef uw goede doel in Almelo 
hier door.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina