Sportberichten


Plaatsing  
 
11-12-2010  

Heracles geeft winst weg tegen VVV (2-2)

 

ALMELO – Het leek een leuk avondje te worden voor Heracles Almelo in het Polmanstadion. VVV leek me de intentie naar Almelo gekomen om niet te verliezen en concentreerde zich op de verdediging om met uitvallen voor gevaarlijke momenten te zorgen. Met Quansah en Maertens weer in de gelederen hadden de Heraclieden wel een veldoverwicht maar creerde het eerste half uur nauwelijks kansen.
De kans die Musa kreeg na het omspelen van Maertens – de bal ging in het zijnet – schudde de Heraclieden wakker en kort daarop wist Everton doel te treffen door de voorzet uit een snel genomen vrije trap van Mark Looms uitstekend binnen te koppen. Het was de zevende treffer van Everton in deze competitie.
Vijf minuten later leek Armenteros de overwinning zeker te stellen door met een uitstekend schot doelman Begois het nakijken te geven. Armenteros ving de bal op op de borst en haalde vervolgens in een keer uit.

Na rust gooide VVV de schroom van zich af en trok meer ten aanval. Het leverde Heracles een aantal kansen op maar Everton (2x), Douglas en Overtoom hadden het vizier niet scherp staan.
Met nog een half uur voor de boeg werd het een echte wedstrijd toen Boymans zijn teamgenoot Nkume vrij voor doelman Pasveer zette en deze keurig afrondde. De Heracloeden leken van slag en VVV voelde dat er meer in zat. Pasveer weerhield Uchebo nog van de gelijkmaker maar maakte even later een overtreding tegen Musa. Scheidsrechter Winter paste de voordeelregel toe zodat Uchebo alsnog in blessuretijd de gelijkmaker op het scorebord kon laten aantekenen en zijn trainer een verjaardagscadeau bezorgde en Heracles een kater in deze zespuntenwedstrijd.

< Fotoreportage: Nick Zweers (meer fototo's klik hier)


Heracles Almelo - VVV-Venlo 2-2
1-0 Everton (37)
2-0 Armenteros (42)
2-1 Boymans (62)
2-2 Uchebo (90+2)

Arbiter: Winter
Geel: Armenteros, Rendla (Heracles Almelo) Van Kouwen, Musa, Toth, Paauwe, Uchebo (VVV-Venlo)
Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden (Ter Horst/73), Looms, Quansah, Overtoom, Fledderus, Douglas (Cairo/89), Armenteros (Rendla/84), Everton.
VVV-Venlo: Begois, Timisela, Yoshida, Paauwe, Fleuren, Ahahaoui (Uchebo/55), Van Kouwen (De Regt/90), Tóth, Nkume (Chula/81), Musa, Boymans.

Fotoreportage (25 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina