Sportberichten


Plaatsing  
 
20-11-2010  

Heracles trainer Peter Bosz: ‘We played like shit´

 

ARNHEM – Erg complimenteus was Heracles-trainer Peter Bosz niet na de verloren uitwedstrijd in het Arnhemse Gelredome tegen Vitesse. ‘We played like shit’ vatte hij het spel van zijn team samen tijdens de persconferentie na afloop zodat zijn debuterende collega Albert Ferrer het ook begreep.
De voormalige Barcelona-ster gaf aan dat hij in de voorbereiding eigenlijk niet meer had gedaan dan het kweken van zelfvertrouwen en dat bleek voldoende voor de Arnhemmers om Heracles met 2-0 te verslaan.
Al binnen vijf minuten zette Pröpper de Arnhemmers op voorsprong met een individuele actie op de rand van het strafschopgebied.
Vitesse had het betere van het spel en vooral Jenner zorgde voor gevaar met goede voorzetten en hij gaf ook de ‘assist’ aan Pröpper. Heracles zat totaal niet in de wedstrijd en vooral Rendla op links faalde volkomen en grossierde in balverlies.
Na rust stuurde trainer Bosz de Braziliaan Everton het veld in als vervanger van Rendla en even veerde de Almelose ploeg op. Douglas gaf een mooie voorzet maar Everton miste vrij voor het doel omdat hij de bal op het scheenbeen kreeg in plaats van op de 'slof'. Heracles kreeg verder nauwelijks kansen en miste eveneens de spirit om Vitesse haar wil op te leggen om de winst van vorig seizoen te herhalen. In de slotfase zorgde een counter van de Arnhemmers voor de eindstand toen Stevanovic de 2-0 kon laten aantekenen.

< Foto: Harrie Broeze
( meer foto's klik hier)

Commentaar:
Van der Linden: 'We waren te slordig en misten kracht'
Vitesse-trainer Ferrer: 'It was fantastic'

Vitesse - Heracles Almelo 2-0
1-0 Pröpper (5)
2-0 Stevanovic (86)
Arbiter: Gözübüyük
Geel: Quansah, Jallo
Vitesse: Room, Kashia, Van der Struijk, Rajkovic, Caldirola, Pröpper, Kingston (Matic/55), Aissati, Jenner (Stevanovic/70), Pedersen (Pluim/60), Snijders.
Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden (Plet/75), Ter Horst (Jallo/83), Quansah, Overtoom, Fledderus, Douglas, Armenteros, Rendla (Everton/46).

Archief
Terug naar vorige pagina