Sportberichten


Plaatsing  
 
01-11-2010  

DVO´71 wint in Bornerbroek van Hellendoorn

 

ALMELO – Twee thuiswedstrijden speelde DVO’71 op sportcomplex De Riet, maar de kantineomzet kon node gemist worden en de cultuur van DVO’71 met Rietbewoner sv Rietvogels verschilde teveel zo liet het bestuur onlangs weten via TC Tubantia aan sportwethouder Jan van Marle.
Compensatie eiste men van de gemeente omdat die het speelveld op thuishonk Het Maatveld had laten verkommeren.
De gemeente gaf nog geen krimp en daardoor week DVO’71 nu uit naar Bornerbroek waar men al eens eerder te gast was.

Voetballend krijgt de promovendus het aardig op de rit na een aanvankelijk moeilijk begin. Met de zege op Hellendoorn van zaterdag jl. heeft DVO’71 nu drie wedstrijden op rij gewonnen en dat is vooral te danken aan het collectief dat trainer Manuel Sanches Torres in de jonge ploeg wist te stampen. Een grote hulp daarbij is ook de trefzekerheid van spits Mesut Hokleg die de teller al op tien heeft staan.
Voor rust zette Hellendoorn wel druk maar dat resulteerde niet in echt veel doelrijpe kansen van de fysiek sterkere Hellendoorners.
Na rust kwam het jeugdig elan van DVO’71 meer uit de verf. Het team creëerde kansen, schoot veel op doel maar wist dat niet te verzilveren totdat Mesut Hoklek een terugspeelbal van een treuzelende verdediger onderschepte en alleen op keeper Maikel de Mink afstevende en in de rebound geen problemen kende bij de afwerking. 

Archief
Terug naar vorige pagina