18-10-2010

DVO´71 wint verdient in Zwolle

ZWOLLE – Na een moeilijke start van DVO’71 in de tweede klasse lijkt de promovendus de zaken op de rit te krijgen. Na achtereenvolgende overwinningen op Vroomshoopse Boys, en Hulzense Boys werd nu uit gewonnen met 1-3 van Zwolsche Boys. Mesut Hoklek was de grote man door alle drie doelpunten voor zijn rekening te nemen.
Het jonge team van trainer Manuel Sanchez Torres greep voor rust brutaal het initiatief ondanks het onbekende spelen op kunstgras. Een fraai uitgespeelde uitval werd door Hoklek goed afgerond waarmee DVO’71 een voorsprong nam. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten toen de verdediging enige onachtzaamheid betrachtte. De Almeloërs behielden echter het initiatief ook na de rust en dat resulteerde in twee doelpunten van opnieuw Hoklek. Even probeerden de groen-witten het nog, maar een uitstekend keepende Roy Schlosser behield zijn doel schoon.