Sportberichten


Plaatsing  
 
09-10-2010  

TOP oefent tegen Tsjechiƫ in IISPA

 

VROOMSHOOP / ALMELO – In de voorbereiding op het EK 2010 zal het nationale korfbalteam van Tsjechië op donderdag 21 oktober een oefenwedstrijd spelen in de nieuwe IISPA-hal in Almelo tegen korfbalvereniging TOP uit Vroomshoop. De wedstrijd begint om 20.00 uur, en staat onder leiding van scheidsrechter B. Komduur.

Tsjechië speelt samen met Portugal, Wales en Turkije wedstrijden van het EK korfbal in Almelo van 22 tot en met 24 oktober.
Tsjechië en Portugal zijn naast België de landen die de titelverdediging van het Nationale korfbalteam kunnen dwarsbomen. Met de Tsjechen en de Portugezen in de voorronde in de IISPA beloven het dus spannende wedstrijden te worden.

Het is al de derde keer in de historie dat het eerste team van de vereniging uit Vroomshoop het opneemt tegen een landenteam. Aan het begin van deze eeuw speelde TOP al eens eerder tegen Tsjechië. Toen waren de Tsjechen op trainingskamp in Nederland.
Verder speelde TOP in 2003 in Vroomshoop tegen het nationale team van Duitsland. Voor de Duitsers was dat toen de laatste oefenwedstrijd voor het WK 2003.

Archief
Terug naar vorige pagina