Sportberichten


Plaatsing  
 
20-09-2010  

AKC doet zichzelf tekort tegen LDODK

 

ALMELO - AKC/Ermasport trad zondag zonder Peter Tiekink en Nienke Frederiks aan tegen LDODK uit Terwispel. De Enschedeër Tiekink was geveld door een infectie aan zijn knie en Frederiks was wegens familieomstandigheden in het buitenland. Daar stond tegenover dat de Tsjechische international Roman Seifert wel weer beschikbaar was na de oefentrip met de nationale selectie van Tsjechië en coach Hans Stokkentré ook een beroep kon doen op routenier Pauline Schorn.
Beide teams waren in het begin behoorlijk aan elkaar gewaagd en AKC kwam op voorsprong door een score van Pauline Schorn. LDODK wist echter al vrijsnel de stand gelijk te trekken en geen van beide teams kon zich losmaken van de tegenstander zodat AKC met een 9-8 voorsprong de rust in ging.
Na de thee wist AKC nog wel tweekeer op voorsprong te komen maar LDODK kwam weer langszij en scoorde vervolgens nog drie keer oprij tot 11-14. Die achterstand konden de Almeloërs niet meer goed maken zodat LDODK met 13-15 de zege binnensleepte.

Doelpunten van Almelose zijde: Pauline Schorn (3), Mark Landhuis (3), Samantha Jonkman (2), Roman Seifert (2), Rik Landhuis (1), Manon Kroeskop (1), Mirte Geerdink (1).

< Fotoreportage: Nick Zweers

Fotoreportage (11 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina