Sportberichten


Plaatsing  
 
30-08-2010  

Heracles Almelo huurt Rendla en Bannink

 

ALMELO - Heracles Almelo heeft met FC Twente overeenstemming bereikt over de huur van Andrej Rendla (19) en Alexander Bannink (20). Beide spelers komen één seizoen op huurbasis naar het Polman Stadion. “Andrej en Alexander zijn kwalitatief zeer goede spelers die onze selectie absoluut versterken”, aldus Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma.
Andrej Rendla is blessuregevoelig. Nadat hij in 2008 een zware blessure opliep sloeg in het seizoen 2009/2010 het noodlot weer toe. In de competitie wedstrijd tegen Jong Helmond Sport viel hij in de eerste helft vanwege een scheurtje in zijn hamstring geblesseerd uit, waardoor hij weer enige tijd uit de roulatie was. Ondanks deze blessure werd zijn contract verlengd bij de landskampioen tot 2011. Rendla had aanvankelijk bezwaren tegen de overgang vanwege het kunstgras in het Polmanstadion. Na een bezoek aan het stadion van Heracles te hebben gebracht, liet hij die bezwaren vallen. 
Alexander Bannink maakte in 2005 de overstap van het Oldenzaalse Quick '20 naar FC.Twente en tekende onlangs voor 4 jaar bij in Enschede. In de strijd in om de Johan Cruijff Schaal kreeg hij direct speeltijd en niet veel later maakte hij ook zijn competitiedebuut voor de club in de derde speelronde tegen Vitesse. FC Twente wil de talentvolle Oldenzaler laten rijpen bij Heracles.

Archief
Terug naar vorige pagina