Sportberichten


Plaatsing  
 
22-08-2010  

Heracles thuis gelijk (1-1) tegen Feijenoord (upd)

 

ALMELO – Lang leek Heracles Almelo tegen Feijenoord alle punten in huis te houden. Na een kwartiertje kopte linksback Mark Looms een corner perfect in zodat Feijenoord achter de feiten aanliep en het spel mocht gaan maken. Op een mooie krul op de lat van Wijnaldum na bakten de Rotterdammers daar weinig van. Na rust verzuimden Plet (2x) Douglas en Everton het duel op slot te gooien waarna uit het niets twintig minuten voortijd Wijnaldum een flinke knal losliet en de bal in de bovenhoek zag verdwijnen.
Met nog een dik kwartier te gaan gingen beide ploegen voor de overwinning en regende het kansen voor beide doelen maar niemand wist de bal nog tegen het net te frommelen zodat de Rotterdammers met 1-1 weer huiswaarts keerden.

< Heraclesspelers duiken op elkaar na de 1-0 van Mark Looms. 
foto: A. Kamp

Geel:
Quansah, Plet en de Vrij (Feijenoord)


Heracles Almelo:
Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms, Quansah, Overtoom, Vejinovic (Armenteros/68), Douglas(Fledderus/63), Plet, Everton (Houtkoop/85)
Feyenoord: Mulder, De Vrij, Vlaar, Martins Indi, De Cler, Fer, Bruins (Cabral/62), El Ahmadi (Van Haaren/46), Schaken, Castaignos (Smolov/75), Wijnaldum

Foto's van Harrie Broeze: klik hier
Update fotoreportage: Alexander Kamp

Fotoreportage (28 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina