Sportberichten


Plaatsing  
 
22-08-2010  

Tony West wint Noabers Open 2010

 

In de eerste halve finale bleek Hurrebrink ondanks kansen in het begin van de wedstrijd niet opgewassen tegen de Engelse topdarter West, het werd 5-3 voor West. De andere halve finale was minder spannend. Christian Kist, de regionale favoriet, won overtuigend met 5-1 van Toon Greebe.
De finale tussen Kist en West werd een bloedstollende. Kist ging voortvarend van start en kwam op een 5-1 voorsprong. Echter, ondanks zeker meer dan 10 wedstrijdpijlen wist hij de beslissende dubbel niet te gooien. West ging er weer in geloven en kwam terug tot 5-5 waardoor de finale over de volle elf legs gespeeld moest worden. In deze leg nam West een voorsprong maar Kist kwam aan het einde toch terug. West was echter diegene die de eerste kans kreeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken. De tweede wedstrijdpijl was voor West voldoende en zo won hij met 6-5 de prachtige finale.
Winnaar Tony West versloeg achtereenvolgens Maria Rotman, Martin de Blécourt, Remco Jansen, Jake Jones (Eng), Remon Hurrebrink en Christian Kist.

Meer foto's

 

Archief
Terug naar vorige pagina