Sportberichten


Plaatsing  
 
11-08-2010  

Willem Greve wint Schröder Masterclass


foto en tekst: HippischTwente.nl
 

TUBBERGEN - Willem Greve voorkwam dinsdag dat Gert-Jan Bruggink net als vorig opnieuw met de winst aan de haal ging na de Schröder Masterclass in Tubbergen. De Diepenheimer noteerde met Athene Z de snelste tijd en die was zelfs voor Bruggink met Volendam als laatste van de elf starters in de barrage niet te verbeteren. Sjaak Sleiderink eiste met Up to Date de derde plaats op, Merle Tasche eindigde voor eigen publiek keurig als vierde met La Toya.
Het ondanks de gestaag neervallende regen druk bezochte evenement in hartje Tubbergen werd voor de elfde keer gehouden. Greve won met zijn zege een bedrag van duizend euro en mocht tevens een scooter mee naar huis nemen.
Willem Greve genoot ervan. "Het is jammer dat het zo regende, maar verder is het geweldig hier. Een hoop mensen, veel spektakel, het heeft wel wat. De mensen zijn heel enthousiast en maken er echt iets van. Het wordt elk jaar beter. Neem nou die bodem, super gewoon. En als je dan wint, is het natuurlijk helemaal mooi. Vorig jaar stonden Gert-Jan, Sjaak en ik ook op het podium, alleen eindigden ze toen nog voor me."

Uitslag Schröder Masterclass
1. Willem Greve - Athene Z 0-28,14 sec. 2. Gert-Jan Bruggink - Volendam 0-28,96 sec. 3. Sjaak Sleiderink - Up to Date 0-29,69 sec. 4. Merle Tasche - La Toya 0-31,43 sec. 5. Ben Schröder - Whatever 4-32,82 sec.

Meer paardensportnieuws op HippischTwente.nl
Fotoreportage: Clemens Brughuis Neem ook eens een kijkje op zijn website

Fotoreportage (36 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina