24-07-2010

Heracles wint oefenpotje tegen RBC

BORNERBROEK – Op het terrein van rksv Bornerbroek speelde Heracles Almelo vrijdagavond een oefenpotje tegen RBC. Al kort na het begin kon Armenteros de Heraclieden op voorsprong zetten, maar zijn schot ging over het doel. Everton was even later wel succesvol om de voorsprong op het scorebord te laten aantekenen. De Almeloërs dicteerden het spel maar verdere doelpunten lieten op zich wachten. Na een half uur maakte Maertens een overtreding tegen De Graaff waardoor van der Sloot de Roosendalers weer langszij bracht. Nog voor de rust stelde Heracles orde op zaken toen Armenteros uit een verre ingooi van Looms doel trof. Kort na rust stelde Heracles de overwinning zeker na een overtreding tegen de voor Armenteros gewisselde Plet en Overtoom vanaf de stip de 3-1 eindstand liet aantekenen.

Kijk naar de foto's van Harrie Broeze

Heracles Almelo – RBC Roosendaal 3-1
(2-1)
6.Everton Ramos da Silva 1-0, 29.Marcel van der Sloot 1-1, 44.Samuel Armenteros 2-1, 51.Willie Overtoom 3-1.
Opstelling: Remko Pasveer, Mike te Wierik (75.Mark-Jan Fledderus), Birger Maertens, Antoine van der Linden, Mark Looms, Kwame Quansah, Marko Vejinovic, Willie Overtoom, Darl Douglas, Samuel Armenteros (46.Glynor Plet) en Everton Ramos da Silva